Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Nejhorší zlo je, že EK se natvrdo rozhodla přijmout 60 000 uprchlíků v tuším nejbližších 2 letech. Samotné státy jsou pak v roli toho co drží černého petra.

0 0
možnosti
Foto

Až se muslimští imigranti doví, kdo se pro jejich přijetí do ČR nejvíce zasloužil, začnou se z vděčnosti (aby mu mohli všichni osobně dlouze chodit děkovat), stahovat ve velkém do místa jeho bydliště. V případě premiéra Sobotky to bude (jako za napoleonských válek) Slavkov u Brna - a jeho okolí.

0 0
možnosti
Foto

Ach jo.... Karmu máte, to je jasný.... Ten povzdech patří k tomu poslednímu odstavci. K paměti Čechů před volbami jsem naprosto skeptický. Tak jako byla ODS volena ještě dlouho potom, co všelijací Jančíkové začali žrát a mlaskat naprosto nepokrytě, tak teď se ještě dlouho bude projevovat vděčnost za zrušení třicetikoruny u doktora (plus se vymyslí nová podobná vábnička).

2 0
možnosti
ZK

Komise nebo rada, internet a fernet. Raději se dovzdělejte, pak pište "moudra".

0 2
možnosti
FD

Není imigrant jako imigrant.

0 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik