Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

No teze, že tu žádní imigranti nejsou se dá vyvrátit snadno. Pokud si pamatuji tak nedávno jeden z nich znásilnil tu sestřičku na Bulovce. Takže minimálně jednoho tu již máme. Teď už jen můžeme zkoušet spočítat kolik z nich znásilňuje.

S "vystoupením" z EU v principu souhlasím. Ale tak jak to popisujete je to docela rizikové. Stačí se podívat jak se chtějí mstít Británii a to je nesrovnatelně větší a důležitější země než my. Na nás by si vyloženě smlsli. Viděl bych to spíše naopak, z EU nás musí chtít vyhodit. Pak si budeme moci podmínky odchodu diktovat my.

A jak docílit toho, aby nás chtěli vyhodit? Už jsme se místo žárovek naučili prodávat "tepelné koule" a v této linii bych pokračoval. Uprchlický tábor je potřeba přesunout tak, aby navazoval na Německé hranice, zbraně je nutno přejmenovat a překvalifikovat tak, aby se jich EU zákon nedotkl, atd... Švejkování nám vždy prvotřídně šlo, jen se ho ještě musíme naučit vyvážet do EU.

1 0
možnosti

Tenhle svět nevybudovaly elity dnešní, ale minulá generace. Blahobyt a mír mizí závratným tempem - a až zbytku světa naplno dojde, že příliš mnoho bílých mužů ztratilo ochotu bránit svůj blahobyt silou, přijdeme i o to, co zbývá z míru.

1 0
možnosti
MK

M48i85l96a40n 63K68e69s45l

14. 11. 2016 11:36

Nejúčinnější je vždy prevence.Proč se nakazit a potom nákladně léčit.Vražme peníze do prevence.Jestli se zavšivíme migranty již se jich nikdy nezbavíme.Volme v příštích volbách jen toho,který jasně řekne : o tom koho přijmeme a kolik jich přijmeme rozhodujeme jenom my.Nehleďte na to zda je bílý,rudý,černý nebo hnědý.

6 0
možnosti
Foto

Vaše stanovisko je velmi povrchní a nekonzistentní s realitou. Já netvrdím, že se k nám vetší množství migrantů nikdy nedostane, jen tvrdím, že v současné době je to nereálné.

Vycházíte, stejně jako většina strašících AKUTNÍM přísunem migrantů k nám, ze situace v Německu a podobně postižených státech Evropy (Francie je poněkud jiná kapitola), ale vůbec se nezabýváte důvody PROČ tu momentálně nemáme větší množství migrantů. Kdybyste se touto otázkou zabýval a odpověděl si jí z veřejně dostupných zdrojů, nemohl byste se dopracovat k závěrům, které popisujete.

1 5
možnosti
PV

P16a22v97e94l 34V53é95b28r

14. 11. 2016 11:29

Víte, ono je pozdě stavět protipovodňové hráze, když přehrada nad vámi již praskla a žene se na vás povodňová vlna...

2 0
možnosti
Foto

Kolega osobně viděl cca 15 černých imigrantů ve Vyškově v albertu, jak přehrabují pečivo, omačkávají rohlíky a hází je zpátky. Proč se nám lže že tady nejsou a vozí je sem tajně? O hygieně ani nebudu mluvit. Pak si kupte rohlík a divte se se že řádí žloutenka, TBC další nemoci.

7 0
možnosti
Foto

To je snad jen k zasmání. :-)

1 3
možnosti
TP

T38o24m73á26š 80P20í42c54l

14. 11. 2016 8:24

Je třeba k tomu uvést dvě poznámky:

1. Problém migrace je jen podmnožinou problému s islámem. A muslimů tady máme nejméně 30 000, což je zhruba o 30 000 více, než je přijatelné bezpečnostní riziko. Že byli 4 nejznámnější představitelé muslimů u nás načapáni při nenávistných kázáních či přímo vydávání nenávistných textů, je jen maličká špička ledovce.

2. Předpokládám, že už snad NIKDO neříká, že se nás to netýká. A kdo by to přecejenom říkal, nechť se jede podívat do příhraničních měst, kam jezdí muslimové utrácet německé dávky.

10 0
možnosti
Foto

nevím, kde žijete vy, já v tom příhraničí s Německem bydlím, ale to, co tvrdíte, jsem dosud nezaznamenal.

0 2
možnosti
MR

Co s tím pořád strašíte. Tento problém je zde více jak dva roky a ... .

1 4
možnosti
SB

Hypotetický Mojmír Roden v roce 1935:

Co pořád strašíte s tím údajným nebezpečím od Hitlera? Kancléřem je už dva roky a po celou tu dobu Německo ještě žádný sousední stát nenapadlo.

9 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik