Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Ona "pokuta" za odmítnutého vetřelce se rovná pěti letům bezpracného života vetřelce na dávkách 4166 euro měsíčně (no kdo z vás to má?) Asi tak:-/

0 0
možnosti
JP

Snad už typická namyšlenost a přezíravost bezvýznamného českého všeználka.

0 1
možnosti
OK

S člověkem, který tvrdí, že pesimismus a skepse je pro slabé, zatímco silní hýří optimismem, těžko mohu najít společnou řeč.

Většina autorit, kterých si vážím (jako jsou namátkou Čapek, Masaryk, nebo třeba Einstein), byli skeptikové. Zato nejvíce optimismu tu (možná v dějinách národa vůbec) šířili komunisté.

Vaše suverénní vystupování a pohrdání lidmi jiných hodnot ve mně evokuje vypozorovaný fenomén nepřímé úměry mezi vzděláním a moudrostí na straně jedné a suverénním vystupováním na druhé straně.

1 3
možnosti
DK

Zmizela jako pára nad hrncem, ale to nepomůže...Němci jí to stejně spočítají....může si pak dělat selfie na rozloučenou....Smůla je,že ona se uzavře do nějakého hlídaného resortu a běžní Němci s těmi čmoudy budou trápit...

2 0
možnosti
BH

... o paní kancléřce se říká, že je zvyklá problémy "vysedět"... já osobně si to představuji tak, že před jejími dveřmi postává a bezradný hlouček spolustraníků, a tu a tam se ozve znepokojené:"...stále kvoká... stále kvoká..."

5 0
možnosti
KC

Frau Makrel bude se svými nohsledky tak dlouho provokovat a vymýšlet, jak lidem komplikovat život, až se nedostane do parlamentu. To by byl jeden z mála radostných krůčků EU od jejího založení.

1 0
možnosti

Ta paní nejspíš chystá plán jak se zbavit neposlušného a domorodého obyvatelstva a dostat na jejích místo jí pozvaní a tudíž milující a vděčné poddané.

8 0
možnosti
JZ

Spíš ji před volbama nechtějí tolik ukazovat. U nás se to tak pravidelně dělalo s Kalouskem ;-D

6 0
možnosti
AJ

a opět sem někdo namontuje Kalouska, ach jo.

4 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik