Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Co je odpornější než znásilnění matka dvou dětí? Když na tom někdo vydělává politicky.

4 2
možnosti
Foto

Nic odpornějšího než znásilnění (opakované) matky dvou dětí asi nedovedu představit.

1 0
možnosti
Foto

Moje dcera se vracela ze zaměstnání a přepadnul ji na ulici muž.

Nepříjemná situace, když vás někdo povalí a táhne. Naštěstí z toho vyšla jen s odřeninami a škrábanci i kabelku zachránila.

To je ta svoboda, kterou jsme očekávali.

A nikdo mi tady nepište, že tomu tak bylo i dříve. To tedy nebylo, bát se jít po liduprázdné ulici, jezdit pro děti do školy, strachovat se o ně při každé návštěvě diskotéky, tak toto jsme my, dříve narození nazažili.

A jsou mezi námi někteří, pro které je to ještě pořád málo, chtěli by kvóty pro uprchlíky, nechat si přidělit migranty u kterých nelze prokázat původ, protože žádné dokumenty nevlastní.

To vám nestačí špatné zkušenosti jiných občanů, to musíte okusit na vlastní kůži jak chutná násilí, abyste pochopili, že to co se děje kolem nás není jen filmový příběh, ale tvrdá realita?

7 3
možnosti
VS

Nezlobte se plácáte a jste mírně senilní. Dříve nebyla pomalu jediná vesnická zábava, aby se to neservalo. Hold ta paměť!Rv

4 7
možnosti
JL

Autor si našel v těch násilnostech přímo zálibu. Každý druhý blog něco vyšťourá.

3 1
možnosti
Foto

A co by měl, podle Vás vyšťourat? Kde prodává dobrý kebab ta malá část té menšiny?

2 0
možnosti
Foto

Pojem znásilnění je dosti široký a novou legislativou se ještě více rozšířil.

Nechci chválit socialistickou zákonnost, ale tam byl požadavek, aby "žena kladla účinný odpor" a myslím si, že tento požadavek už v zákoně není.

Četl jsem, asi před šesti lety, o kuriózním případu, kdy si žena dobrovolně odložila své svršky, dobrovolně, seshora, nasedla v autě na "pachatele" a pak ho udala za znásilnění, protože se prý bála výhrůžek. A jediným důkazem byl její duševní stav, který ovšem také mohl být způsoben její nevěrou a "pachatel" dostal 7 let.

Prostě, rozšířením definice znásilnění se u nás také současně zvýšil "tabulkový počet" takových činů, ale jen některé odpovídají klasickému pojmu znásilnění.

Zvýšila se ochrana žen a současně jdou muži do rizika a možná to u nás dopadne brzy tak, jako na některých amerických vysokých školách, kdy oba musí před sexem podepsat vzájemné prohlášení o dobrovolnosti. A možná ani to případnému nařčení nezabrání.

A imigranti? Tam je synergie několika faktorů. Muži, většinou mladí, ve větším kolektivu bez možnosti legálního vyžití a současně také jiný kulturní okruh.

Takže se s čistým svědomím dá prohlásit, že s případným nárůstem počtu emigrantů z mimo křesťanské sféry počet znásilnění u nás určitě nebude klesat.

4 0
možnosti
VS

Vám se musí těžce žít. Našel jste si jediné téma na kterém se snažíte honit body. Jak jednoduché pro jednoduché.

4 9
možnosti
Foto

Kdo umí, ten umí a kdo neumí, ten ....

1 1
možnosti
Foto

Počítám, že skutečnost, že pět let starý případ vydáváte za aktualitu, Vás, pane Rozvorale, netrápí...

8 3
možnosti
Foto

Je to námět, že? Já jako příklad zase píši a "znásilnění", starém 7 let, které mi zase jako znásilnění nepřišlo.

0 1
možnosti
PS

Přátelé, letos , již letos budou volby! Přemýšlejte, komu to dáte. Pokud komančům, socanům, babišovcům, nebo topce či lidovcům, příjde migrace i k nám. A pak nám budou ekonomické ukazatele životní úrovně k prdu.

3 0
možnosti
ZK

Co každodenní znásilňování jiných matek neemigranty? Zatím jste o tom nikde nepsal. Sázet na hlasy blbečků je legitimní politický postup, ale někde by to mělo mít hranice.

11 11
možnosti
JL

Okamurovy děti hranice nemají. Včera jakýsi příznivec šikmoočka (a člen jeho partaje) měl zásadní výhrady k tomu, že na reklamním letáku Lidlu je černoch.

4 5
možnosti
Foto

co se jednou postavilo, by se nemělo bořit. Nikdo neví, kdy se to zase bude hodit.

2 1
možnosti
JL

Když chcete uzavřít hranice, tak jste asi příliš mlád. Já to zažil - a byla to cesta do pekel.

3 6
možnosti
JL

Jo a ještě jedno - uvádí se, že ročně je v ČR znásilněno cca 5000 žen. A muslimové v tom nejedou.

5 9
možnosti