Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemůžete házet všechny neziskovky do jednoho pytle. Jste místostarosta, i když obecní, ale i tak musíte vědět, že existují neziskovky, které do Vašeho článku vůbec nezapadají. Kdybyste raději napsal, u kterých neziskovek máte podezření, že jsou součástí invaze. Netvrdím, že takové nejsou, ovšem tak, jak jste to napsal, to je přesně pracovní postup politika. Spousta slov, abych nahlodal myšlení jiným, ale neříct jinak nic konkrétního.

1 0
možnosti
TJ

To by byl seznam o stovkách položek. Ono člověku beztak dojde, že se to netýká všech neziskovek, třeba dětských center a podobně, ale těch profi začleňovačů, gender šikanistů a neomarxistických propagátorů. Přetřídit si ty ze svého okolí může každý sám.

0 0
možnosti
MK

Netroufal bych si tvrdit že jsou všechny přímo řízené, ale ve výsledku je to jedno; pokud napomáhají přísunu muslimských vetřelců do Evropy, nedej bože i do ČR, je to historický zločin.

Jistě, kromě těch cca 140, které se zabývají cikánskou otázkou a bez výsledku, jsou zde i jiné mimo imigrantskou otázku, které tvoří takový podhlavník našeho zdravotnictví a pomáhají za poměrně malý peníz nemocným, důchodcům a pod. Těm bych složil spíše poklonu než výčitku a osočení.

1 0
možnosti
PK

P95a15v78e78l 36K23r83á20l

4. 3. 2016 10:03

Hlavně když je prapodivná věc s názvem SPD přisátá na státním penězovodu jediným programem,kterým je nenávistRvFraška v podání autora

2 7
možnosti
Foto

trochu to připomíná dobu minulou, kdy se psalo o "jistých kruzích"

Ale nikdy se nikdo nedověděl něco konkrétního.

Jako politik to možná dotáhnete daleko.

3 6
možnosti
MB

Pane Rozvorale, velmi dobře napsáno. Karma. R^

11 3
možnosti
NM

...to není žádná novinka...

9 2
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik