Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Doufejme, že čas tyto neuvěřitelně naivní a blbé lidi brzy smete z veřejného života....

1 0
možnosti
DH

Doufejme, že čas tyto zrádce brzy smete z veřejného života....

0 0
možnosti
VM

Ještě bych dodal, to k té péči o vlastní, na které pořád nemůžeme najít prostředky. Včera ve zprávách jakási reportérka uvedla, že nás přímá finanční pomoc druhým zemím, vyslání vojáků a policie, dodávka munice do Iráku atd. stály v kontextu s uprchlickou krizí už cca víc jak 500 mil Kč. Bohužel zapomněla dodat, že různé organizace pro pomoc a integraci už shrábly také víc jak 500 mil. Kč. Jaký to dobrý bussines :-). Tedy na pomoc ZATÍM vyfičela cca 1 MLD Kč. O kolik by se daly zvýšit důchody? Případně kolik dětí, na které se musejí dělat sbírky, by bylo ošetřeno? A nebo by se z toho daly podpořit rodiny s dětmi a podpořit porodnost? Nebo zadotovat bydlení mladých? Asi by se našlo více možností, jak investovat do budoucnosti, tedy do vlastních lidí.

7 0
možnosti
Foto

Jiříček Junior patří mezi ty naše (no, naše - spíš čechoamerické) politiky, kteří mají tu vlastnost, že když je uvidím v TV, tak se mně odporem obrátí žaludek, aniž by ještě začali mluvit.

5 0
možnosti

Včera podobně jako Dienstbier mluvil u V.Moravce bývalý ministr Ruml.

Mluvil jako když spadl z višně!

6 0
možnosti
Foto

Je to válka. IS sem do Evropy posílá bojovníky a Evropa, na rozdíl od počátku 16. století, se nebrání. Mnozí, o kterých píšete jim naopak nejenom že otevírají brány, ale ještě je zásobují proviantem a municí ( v přirovnání k historii)

11 0
možnosti
PN

P27e56t93r 50N40ě11m12e93c

2. 11. 2015 9:27

Radku, ruku na srdce: kolik uprchlíků jste za posledmí rok viděl (na vlastní oči) a ještě lépe: s kolika jste hovořil?

Díky Radku předem za odpověď.

0 15
možnosti

Typická manipulativní otázka, coby ukázka sluníčkářské ubohosti. To jako kdyby se nácek zeptal: "Ruku na srdce, kolik nácků jsi viděl a s kolika jsi hovořil?"

Odpovídat na tuto otázku je hloupost a ztráta času...

9 0
možnosti
MB

Já myslím, že v každé normální parlamentní demokracii by byl už pan Dienstbier, který otevřeně a veřejně kritizuje svoje vládní kolegy a de facto postoj a kroky vlády v otázce imigrační krize, dávno odvolán z funkce. Ale má asi uvnitř svojí strany nemalou podoru, když to premiér nemůže udělat. Divná parta, tahle ČSSD.

15 0
možnosti
PV

Je ale třeba si to pamatovat až do voleb. Tam se zase budou kroutit, jak malej Jarda.....

2 0
možnosti
JL

J58á50n 50L28o32s56k30o94t

2. 11. 2015 8:58

Pán RozvoralR^, táto Vaša úvodná veta: Přední politik pražské kavárny a americký „řiťolezec“ do bodky (tečky) presne vystihuje takýchto zbytočných politikov ako je (Ne)ministr Dienstbier.

13 1
možnosti
MP

Máte ode mě karmu, pane Rozvorale. Také jsem ho slyšel, ale tím jeho blábolením jsem již překvapen nebyl. Jen přemýšlím, zda jsou ti lidé(on, Šabatová aj.) tak hloupí nebo jestli plní nějaké zadání. Všiml jste si, že do diskusních pořadů už hodně dlouho nepozvali nikoho bez správně sluníčkářského názoru? A všiml jste si také, že dnes na stránkách IHEUTE není jediný článek o imigrantech? Připadá mi to, jako nová taktika; o problému se nepíše, problém není! Myslím, že ani toto jim nevyjde. Míra na.sr.ano.sti občanů dosáhla již příliš vysokého stupně.

20 0
možnosti