Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Tvrdím to dávno, že hlavním problémem nejsou muslimové potažmo islamisté. Hlavní problém je tato multikulturní lobby. Bez podpory bílých evropských multikulti fanatiků by se nedařilo muslimům islamizovat Evropu.

Všichni ti Dientsbierové, Halíkové, Šabatové a jiní fanatici multikulturalismu škodí daleko více než nějaký Alráwí nebo Abbás. Ti by bez jejich podpory byli pouze bizarními figurkami.

2 0
možnosti
IB

I71v68o 40B10o35u89š95e

10. 8. 2015 9:44

A co navrhujete?

0 0
možnosti
JJ

J56a14n 87J83e23n11i48c

10. 8. 2015 10:03

Volit toho, kdo udělá pořádek. Nejdříve zajistit a stabilizovat vlastní slušné lidí, co chtějí pracovat a až pak pomáhat. Pomáhat ale jen potřebným, na životě ohroženým, a kteří se plně asimilují. Jinak si pod sebou řežeme větev.

2 0
možnosti
MR

Nejdříve si musíme udělat pořádek doma. Problém není tak v EU ale ve stavu společnosti kterou ani komunisti nedonutili ke změnám a přístupu k práci, hodnotám, odpovědnosti.

Zde tak nejde o západní či Evropskou kulturu, to by zde byli silné duševní a vůdčí osobnosti a vlastně i nová generace státníků a politiků.

Ale o ovčonský stav společnosti jež ji sám zničil v prospěch sociálního inženýrství následovaného humanistickou byrokracii ... .

Právě tato ovčonská většina, mase její setrvačnost bude cílem a vlastně to i chce evoluce, na pozadí neustálých změn ve světě, kde dnes končí jedna epocha, epocha umělé globalizace a svět  přechází na světová mocenská centra a místa chaosu.

Západní Evropa na tom není moc lépe tam vládne odborářský socialismus, Francie je až do morku kostí sociální a rovnostářská, Německo má poválečnou výchovu k toleranci, pomoci ... . 

Zkrátka socialismus a byrokratický humanimus nás oslabil ve světě který je velmi tvrdý a nestále ve změnách ... .

Cesta tu je, ale problém je v lidech jimž chybí rozhled a nadhled ... .

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik