Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

to je, panečku, uderné!

2 0
možnosti
Foto

Na jednu stranu president udělá s velkým humbukem, aby si toho každý všiml, fond na splácení dluhu, na druhou stranu, potichoučku, si nechá navýšit repre fond na papáníčko, pokouřeníčko, bumbáníčko a dárečky kamarádům v takové výši, ža se mu to vrátí i s úrokama.

Co se týče samotných Klokánků, tam problém probublával dost dlouho na to, aby si ho management vyřešil včas a korektně. Jenže místo solidní, poctivé práce vsadili na kartu vydírání a naučili se, že místo práce stačí nátlak. Je dobře, že ten kolotoč neodpovědnosti, který dlouhodobě a tvrdě odskákávaly tety, Marksová zastavila.

4 1
možnosti
JT

Pokud by president poslal jen svoje peníze na pomoc Klokánkům, bylo by to na pochvalu, ale když tam dá vybrané peníze i od jiných lidí, kteří přispívali na státní dluh už na pochvalu není. 

Peníze pro naše děti v nouzi jsou, s tím paní ministryně problém nemá, jen nejsou peníze pro mimořádné dotace soukromé organizace. která špatně hospodaří.

2 1
možnosti
JC

Ano, Klokánek je svým způsobem soukromá organizace, ale odvedla již spoustu dobré, kvalitní práce.

Vy, pěstouni, jste také soukromníci, je to Váš byznys, takže křičet, aby se nedalo jiným je pouze o tom, aby zbylo víc na Vás.

Pan prezident dal do toho fondu mnohem víc, než si myslíte. A že nepřispěje Vám, to je jenom dobře ...

1 3
možnosti
Foto

nevidím jediný rozumný důvod, proč ze státního rozpočtu podporovat krachující soukromou instituci.

A to paní Marksovou opravdu nemusím.

3 2
možnosti
JS

Fond prezidenta republiky. Blahoslavení chudí duchem, neb...;-D;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik