Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

že je pach ropy přetavený v dukáty velice mocným opiem, který zatemňuje mozek, jež pak nemůže produkovat zdravý rozum.

Zdroj: http://rozvoral.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=622136

TOHLE TESAT DO KAMENE!!!!

1 0
možnosti
VV

Chapu, ze se vam to z Vsechlap muze tak jevit. Koneckoncu je to kousek od Milovic.

0 2
možnosti
PM

Je to přesně tak!

Karma.

3 1
možnosti
KV

Angelu Merkel přirovnal bych za středověku k takovému veliteli pevnosti (či správci hradu), katrý by SÁM šel otevřít do podhradí útočníkům vrátka, aby mohli ty hradby snáze ztéci, pevnost snáze dobýti... anebo k takovému veliteli či správci, který by přímo vydal příkaz (!) k bourání hradeb... :-/

5 1
možnosti
Foto

no, je-li tohle dennodenní plivání programem vaší strany, tak u mně moc šancí nemáte

3 4
možnosti
VK

Když jsem napsal kdysi spojení řitní alpinismus, paní Janků mě smazala a vysvětlila mi, jak jsem sprostý. Holt, časy se mění.

3 1
možnosti
PT

P80e14t32r 66T26o21m32e87k

5. 9. 2017 10:52

Nemění. Něco jiného je, když to napíše bloger a něco jiného je, když to napíše diskutující. Problém je, že ti tzv. admini, včetně paní Janků nám nejsou schopni vysvětlit ta pravidla. Je to tak, jak se jim to zrovna hodí.

5 0
možnosti
JB

J38i15r22i 34B48o83r

5. 9. 2017 9:00

Pane Rozvoral,co patří do Česka? Křesťanství? Jsme nejateističtější země.Postoj k církvi otřesný a nenávistný.Nebo komunismus,který potlačuje lidská práva víc než islám?Nechte Německo Němcům.Oni si poradí.Starejme se o naše políčko.My vždycky víme co má udělat ten druhý.

7 2
možnosti
JJ

Německo by se dalo nechat Němcům v případě, že by nebyli v tak těsném sousedství a zároveň neměli tu sílu stáhnout ke dnu celou Evropu, což už se jim v dějinách několikrát úspěšně povedlo. V dnešním globalizovaném světě jsou bohužel souvislosti příliš široké na to, abychom se starali pouze o naše políčko s myšlenkou, že se nás to netýká ;-)

8 1
možnosti
PB