Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Uffff! Jednu chvíli jsem se lekl, že jsem se uklepl a jsem na blogu Cvalína.

0 1
možnosti
Foto

Každá mince má dvě strany. Vzhledem k tomu že Švýcarsko NENÍ členem EU, něměla by se EU do jeho vnitřních záležitostí plést a zasahovat. Na druhou stranu, pakliže Švýcarsko není členem EU, nemělo by ani čerpat jakékoliv unijní granty...

0 0
možnosti
AF

A60l79e90n45a 64F89i89r62s88t

16. 6. 2014 17:27

nechal jste se populistickým blogem pana "úsvita" zmást.

 

EU se neplete do vnitřních záležitostí Švýcarska - EU pouze trvá na dodržování mezistátních smluv a pokud je Švýcaři nemohou, či nechtějí dodržet, necítí se EU zavázána též tyto smlouvy dodržovat. To je jasné Švýcarům, to je jasné EU - pouze někteří čeští blogeři z toho pletou své nenávistné pamflety na EU. Ale kdo chce psa bíti, hůl si vždy najde - i třeba tu švýcarskou.

1 1
možnosti

16. 6. 2014 16:14

Proboha, takový populismus se jen tak nevidí.

0 0
možnosti
JC

Smyslem těch opatření není jen pomsta Švýcarům, ale také pohrůžka všem ostatním. A možná že o tu pohrůžku ostatním jde mnohem více než o pomstu Švýcarům.

1 0
možnosti
AF

A68l53e70n64a 49F38i32r74s91t

16. 6. 2014 13:21

nejedná se ani o pomstu, či výstrahu. Jedná se o dodržování mezistátních smluv a dohod, které byly očividně jednou stranou porušeny. Že k tomu došlo na základě "Referenda" na celé problematice nic nemění.

Rozhodli-li se Švýcaři k tomuto kroku, musí počítat s tím, že se EU rozhodne k jinému, z této skutečnost resultujícímu kroku.

A na tom ani Okamura, ani jiný "rozčilený" úsviťák nic nezmění.

3 1
možnosti
AF

chvilku jsem přemýšlela, jak může někdo napsat takto zavádějící článek plný polopravd.

 

Než jsem si přečetla, které strany je pan bloger členem a bylo hned vše jasné! ;-D

4 4
možnosti
MD
Foto

Trochu zjednodušené od člena Úsvitu, ono je to hlavně o tom , že Švýcarsko má v rámci smluv s EU i nějaké povinnosti (volný pohyb osob?), navíc mám za to , že toto referendum nebylo proti islamistickým přistěhovalcům ale tak nějak proti všem.

3 2
možnosti
RK

Švýcarsko podepsalo dohodu o volném pohybu osob. Dobrovolně. Pak se rozhodlo, že pro osm členů EU zavede kvóty ohledně pracovního povolení. Týká se to mimo jiné i ČR. Fakt nevidím důvod proč by EU měla do Švýcarska posílat nějaké granty.

5 1
možnosti
LR

Mno, zajímalo by mne, kolik platí do EU Švýcarsko. Vzhledem k tamní produktivitě práce se obávám, že při jejich adekvátní redukci, by na to doplatilo spíš naše slovutné EU.

0 0
možnosti
KV

Čím jsem starší, tím více vidím život na Zemi jako vzájemný BOJ DRUHŮ.

Všimnul jsem si, že jen málo živočišných druhů šetří ty, co jsou jim potravou.

A když, tak stejně jen právě pro to, aby jim tou potravou byli... :-/

Bohužel lidi lidem nejsou ani potravou. Jsou si navzájem jen holou konkurencí. Ohledy?! ... Jsou jen projevem slabosti a bývá jich zneužíváno... :-/

Přísnost. To je jediný zákon, kterému všichni rozumí a který by měl platit pro všechny. R^

0 0
možnosti
MP

Ted si EU vymyslela, aby se bioodpad a konzervy dávaly do zvláštních odpadních nádob. Takže konzervu dám do jedné popelnice, zbytky melounu do druhé a papír do třetí...

2 0
možnosti
KV

A co balíte do papíru - meloun, anebo konzervu? ;-D ;-)

0 0
možnosti
KV

Při tom je to jednoduché... Před tím, než vás přijmou za člena EU by měl každý adept přísahat, že nebude zahalovat tvář, nebude vyznávat Alláha a nepostaví mešitu... ;-) R^ EU

2 1
možnosti
KV

Rozšíření je možné: Třeba nebudeš vyznávat Spartu ani Baník... ;-D ... nebudeš trhat sedačky ani bořit ploty a zábrany... ;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik