Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Psychologický false flag jako brutální pro- imigrační propaganda a nátlakový prostředek na obměkčení obyvatel Evropy,kteří v drtivé většině imigranty odmítají...něco podobného byl mrtvý student ,ve skutečnosti příslušník StB Zifčák,na Národní třídě,který posloužil k rozhoupání líných českých zadků k cinkání klíči,když už zoufalá StB nevěděla,jak provést předání moci ze starých komunistů na mladší komunisty...Ani milion podobně účelových manipujací nezmění můj názor,že tady prostě islám nechci.

0 0
možnosti
ZB

Okamurovci vidí všechno tak jednoduše....,zatím Vás ta uprchlická vlna moc nevynesla,stále kolem 3 procent,skoro všichni už totiž ví,co je ten Váš Tomio ve skutečnosti zač...

0 5
možnosti
AS

A19d91a45m 40S36t13a83v90a

7. 9. 2015 10:46

Ten propagandistický hyenismus novinářstva, co předvedlo s tím nebohým kloučkem, je hrůzný jev dnešní úrovně propagandistické novinařiny,  a uráží stovky předchůdců vrstevníků toho kloučka, kteří zůstali na mořském dně již v minulých týdnech, měsících spolu s tisíci svých i jiných  rodičů..

4 0
možnosti
JT

Je to smutne, ale kazde leto se par deti utopi. Vzdycky je to vinou toho, kdo je ma na starosti. V tomto pripade jejich rodicu.

5 0
možnosti
MK

Ještě by nám idnes mohla odpovědět, jak to, že to mrtvé dítě bylo nalezeno jinde a v jiné poloze, než pak bylo fotografováno 

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20150903/low/newego_LARGE_t_1101_54558032.JPG

5 0
možnosti
MK

Patřilo jinak :))) Ale díky Martino

1 0
možnosti
Foto

Někteří lidé na netu si povšimli, že chlapec nebyl nalezen přímo na místě, které je nám prezentováno , ale o kus dál mezi kameny. Následně byl zřejmě přenesen a naaranžován, aby fotka pro tisk působila věrohodněji:

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20150903/low/newego_LARGE_t_1101_54558032.JPG

4 0
možnosti
MK

Co jsem psal, když se to objevilo? Pallywood

3 0
možnosti
JS

Zacina cilena medialni kampan. Za vsechno muze globalni oteplovani, ktere zpusobilo, ze cele oblasti, hlavne v Africe a na Strednim vychode jsou neobyvatelne. Za to muze bila rasa, tedy Evropa a USA. Je nasi povinnosti se o miliony uprchliku postarat. V Nemecku jiz uvazuji o tom, ze budou migranty umistovat do "nevyuzitych" soukromych bytovych prostoru. Kdo zazil komunizmus, tak si jiste  na neco vzpomene.

0 0
možnosti
TF

Děkuji za informaci. Dodnes jsem netušil, že Dělnická strana (DS), se po rozpuštění přejmenovala na SPD ;-)

0 0
možnosti
MK

Krokodýlí slzy Západu nad uprchlíky

Celý svět se dojímá nad mrtvým dítětem z potopeného člunu v Turecku. A zapomíná se přitom, že v Sýrii byly ve válce zabity desetitisíce dětí. Je zapotřebí řešit problém s uprchlíky, ale také a především je třeba řešit příčiny jejich tragédie: války na Blízkém východě, financování islámského státu, války podněcované regionálními i globálními mocnostmi.

Malý Aylan patrně pocházel z Kobani, kurdského města nedaleko hranic s Tureckem. Dlouhé měsíce bylo Kobani obleženo milicemi islámského státu, které si chtěly zřídit koridor mezi jimi kontrolovanou zónou a tureckým územím, odkud dostávají nové rekruty a kde směňují ropu za kontraband. Uprchlíci, mezi nimiž byla i rodina malého Aylana, chtěli Kobani opustit, ale byli tureckými vojáky zatlačeni zpět. Totéž Turecko zablokovalo také irácké pešmergy, kteří chtěli pomoci Kurdům bránícím toto město.

Ptám se tedy: proč plakat nad Aylanem a neplakat nad Kobani a nad tajnou dohodou mezi Ankarou a islámským státem?

http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=22354

0 0
možnosti
DV

D82a61v52i58d 13V93l92k

7. 9. 2015 9:00

Závidím Vám Vaše jednoduché vidění světa. Jen si nejsem jist, že ta Vámi zmiňovaná vyčůranost není spíše obavou o holý život? Děsí mě jak moc teď u nás letí ty jasné razantní názory, další stádium totiž u nás bývá většinou vláda nějakého toho razantního tyrana. Ale chápu, že být tak razantní vůči někomu tak ubohému, jako jsou lidé, kteří prchají za lepším životem je strašně jednoduché a dnes populární. Jen mi tam chybí nějaký vlastní názor, protože tohle samé už jsem tady četl mnohokrát. Vytvořila se tady taková zvláštní kasta blogerů jednoho tématu s vysokou karmou a vysokým počtem čtenářů. Psát sice nijak výjimečně neumějí, ale "Křičí s davem" obstojně. Člověk se samozřejmě vždy bojí něčeho nového cizího(I já) ,ale měl by vždy zůstat člověkem. Tak snad jsem Vás neurazil.:-)

3 3
možnosti
PV

P41a94v40e27l 55V81é12b35r

7. 9. 2015 9:11

Samozřejmě, že za smrtí toho malého chlapce stála obava o holý život. Obava o holý život otce, který, zatouživ po nových zubech, opustil s celou rodinou  na chatrné bárce bezpečné Turecko, kde žil několik let a jat oprávněnými obavami o svůj život, opatřil si předvídavě záchrannou vestu. Pro zbytek rodiny to pak považoval zjevně za zbytečnost...

5 0
možnosti