Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

tady si zas par chytraku ulevilo protoze doma museji byt potichu, tak se prisli sem odreagovat, tak to tady vypada....

0 0
možnosti
VM

Pane Rozvoral, nenechte se zvyklat. Máte pravdu. Ono spousta lidí se ráda dělá "hezkými" na něčem, co je momentálně, byť hloupě, IN. Stát, který nemá ma prvním místě své občany, nestojí za nic. Nakonec, chápu spoustu rádobypodnikatelů, kteří v tom vidí hodně levnou pracovní sílu spojenou s tučnými dotacemi. Tradice, kultura, kořeny....to všechno je o soudržnosti. Ale pro spoustu lidí je to už cizí pojem.

0 0
možnosti

"podnikatel" Rozvoral by zaměstnával lidi podle národnosti a nejspíš i podle náboženského vyznání. Pan "podnikatel" Rozvoral je víc kádrovák, než podnikatel.

Kádrovák Rozvoral by zaměstnal radši nezaměstnaného Španěla, než imigranta z Afghánistánu. Kádrovákovi Rozvoralovi uniká, že správný podnikatel zaměstná jen takového pracovníka, který se mu finančně vyplatí. Afghánec bude pracovat za jiné peníze, než nezaměstnaný Čech, o Španělovi nemluvě (Španěl by u nás za českou mzdu ani nevstal s postele).

Takže já iniciativu českých podnikatelů zaměstnat imigranty chápu. Dají jim minimální mzdu a umožní jim u nás žít a platit daně, tedy umožní jim nebýt na sociálních dávkách.

Kádrovák Rozvoral muže coby imigrantofob zaměstnat Španěly, Řeky nebo Francouze. Určitě jim dá mzdu, na kterou je Španěl, Francouz a Řek doma zvyklý.

1 9
možnosti
KK

Vaše myšlení sahá maximálně za nejbližší roh.

6 0
možnosti
ZB

Řekové a Španělé,jako občané EU si mohou u nás najít práci a začít pracovat.Nikdo jim v tom nebrání.Takový jako Vy tady vykřikují,že azylanti nás budou vysávat a žít na dávkách.Pokud jim někdo nabídne práci,aby tomu tak nebylo je to taky špatně.V současnosti je v Česku 100 tisíc volných pracovních míst a ekonomika,díky tomu,že jsme v EU šlape.Trochu jiná realita,než ta,kterou jste tady strašil při zavedení protiruských sankcí....

3 2
možnosti

Přesně tak pane Bárto,

on si "podnikatel" Rozvoral myslí, že nezaměstnaný Řek či Španěl se k nám pohrnou makat za českou mzdu. Zajímalo by mě, kolik Španělů a Řeku zaměstnal "podnikatel "Rozvoral". Případně kolik zaměstnal nezaměstnaných Čechů. Hlavně by mě zajímaly ty fronty českých nezaměstnaných u bran firmy "podnikatele" Rozvorala. ;-D

1 2
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik