Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

Naši „eurohujeři" jsou vážně „poněkud divní", nebo to dělají úmyslně. Z mého pohledu je to zrada na národu - ať se jedná o Šabatovou a „její" šátky, Dientsbiera, Uhla, Halíka - a ostatní „vlezdoprdelky". Musíme prostě být na stráži - a jakmile by islámisté začali nějak vyvádět, hned v zárodku jejich pokusy tvrdě zarazit! Popřípadě zažalovat výše jmenované osoby za vlastizradu. Prostě se s nimi nepárat...

0 0
možnosti
MW

každá víra ,církev to je jen vymývání mozků ...

1 0
možnosti
LH

Ať si každý věří čemu chce, je to jeho volba. Nejhorší je fanatismus.

1 0
možnosti
JS

Pohled islámských autorit na ateisty je samozřejmě zvrácený. Vždyť se ani jiný pohled nedá očekávat. Podstatná část z těchto autorit patrně opravdu věří tomu, co říkají, tedy že ateismus je společenskou hrozbou. Ale řekl bych, že je i nemalá část těch, kdo považují ateismus a jakékoli jiné neislámské smýšelní spíše za ohrožení pro svou vlastní osobu a tento strach ukrývají za "hrozbu ateismu". Současný turecký prezident si podle mého názoru moc dobře uvědomuje, že Mustafa Kemal Atatürk (zvaný též otec moderního Turecka), by ho nejspíš vyhnal ze země. Atatürk je totiž v současném Turecku pořád ještě značně populární a uznávaný, a patří k němu tento naprosto výmluvný výrok: "Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy." Jenže národu, který se s takovým názorem ztotožní, se dá jen těžko diktátorsky vládnout, a to současného tureckého prezidenta patrně děsně štve, protože jedině islám by mu umožnil vládnout absolutisticky, tedy diktátorsky.

Oni jsou si představitelé muslimských států velmi dobře vědomi, že jejich cesta od nejvyšších postů na dno mělkého hrobu vyhrabaného davem, může být velmi krátká. Sekularizmus a demokracie je pro ně ohrožením.

Už se ale nedá zcela souhlasit s tvrzením, že "čím jsou lidé, více zahleděnější do jakéhokoli boha, tím jsou agresivnější".

Například literaristické (fundamentální) chápání biblického Nového zákona vede k naprostému pacifismu, což lze názorně doložit na řadě křesťanských církví a komunit po celém světě.

4 0
možnosti
Foto

Koukněte, tady je očividný důkaz, že Allah odmítá zabíjení...

http://www.liveleak.com/view?i=643_1292387173

0 0
možnosti
VK

,,Z uvedené zprávy totiž vyplývá, že čím jsou lidé, více zahleděnější do jakéhokoli boha, hlavně tedy Alláha, tím jsou agresivnější a pro celý svět nebezpečnější.¨

Tohle tesat do kamene!! Čistá pravda.

7 0
možnosti
LJ

Ateisté byli v minulém století u moci v Číně, Sovětském svazu, Albánii... Počty zlikvidovaných občanů v době kulturní revoluce v Číně se odhadují na 70 milionů. Když se dostal v Kambodži k moci ateista Pol Pot v krátké době zlikvidoval plnou třetinu vlastního národa. Už jsem to tady v diskuzi uváděl. Někdo mně odpověděl, že to byli ti špatní ateisté. Vy máte na mysli zřejmě ty dobré.

1 1
možnosti
Foto

Víte co, jsem křesťan - ale ať jsou vztahy mezi různými náboženstvími a ve vztahu k vám ateistům jenom na bázi diskuze. Různých perzekucí - ať už v historii dávné či nedávné bylo dost.

A aby se člověk bál vyjádřit, že něčemu věří nebo nevěří - toho se nechci dožít. Dialog jedině tehdy, pokud diskutující strany chtějí a dobrovolně se toho účastní. :-)

4 0
možnosti
TD

Souhlas. Problém je v tom, že muslimové, narozdíl od křesťanů, mají silnou tendenci odmítat i sekularismus. Těžko s tím něco naděláme, když to provozují ve svých zemích. Ale jakmile s tím vyrukují zde, tak je potřeba je okamžitě poslat do patřičných míst.

8 0
možnosti

Oni se mnozi jako plisen na mokre zdi. Kdybych byl mladsi,tak s klukama vyvesime 10x10metrovy plakat, ze ISLAM to a to, Islam v čr nechceme. Treba na dum odborovych svazu, nekdy v noci spustit ze strechy.

9 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik