Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Papež Jan Pavel II každoročně navštívil řadu zemí a v každé zemi pronesl několik projevů. Ve většině západoevropských zemí měl v projevu tuto větu: "Národy bez dětí jsou národy bez budoucnosti." Je zajímavé, že když večer ve zprávách byla informace a druhý den byly v novinách komentáře, nikdy tam nebyla o této větě zmínka. Asi aby neznepokojovali čtenáře.

1 0
možnosti
OK

O tom zániku evropských národů, to je skvělý postřeh. Ono to hrozí i bez imigrantů, kvůli nízké porodnosti. Prý proto, že je ekonomicky nevýhodné mít (další) děti. Prý je tu slabý sociální systém. Paradoxně se sem žene se zemí, které jsou prý chudé, mraky lidí právě kvůli lepším ekonomickým podmínkám.

1 1
možnosti
JC

Elektrický plot, který nechali postavit komunisti a který Štrougal vypnul, je málo. Dnes potřebujeme na hranicích mnohem větší ochranu.

1 0
možnosti
OK

Prostě postavit tu jeden velký lágr se strážní věží na každých 50 metrů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik