Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Dovolím si poznamenat, že Turecku se slibuje vstup do EU, resp. do EHS již cca 35 let. A nikdy jednání nepokročila ani do třetiny.  Očekával bych stejný scénář.

  No - a že EU uplácí? Dělalo snad někdy něco jiného (tedy kromě odnímání některých úplatků z trestu)???

  Jak asi jedná každý komisař s platem krále a s důchodem mandarína?  Zač jsou neschopní (hadři na podlahu, jak trefně poznamenal jeden europoslanec - přesto že je rovněž uplácen) jmenováni do funkcí předsedy Rady (prezidenta) či ministryně zahraničí (vyslovila se vůbec k současné krizi?)?  Přece: jedná se o úplatky za staré služby. (Taková současná "kausa Olomouc", jen s mnohem kvalitnějším krytím.)

0 0
možnosti
JM

EU holt musí muslimům platit "džizju". Sice to otevřeně nepřiznají, ale platit Turkům z našich daní nic jiného není.

0 1
možnosti
Foto

Nejlepší je nepomáhat Turecku zvládat přiliv uprchlíků, neposkytnout mu žádnou finanční pomoc, ať  milón uprchlíku pustí z utečeneckých táborů a ať si jdou do Evropy a to Evropa hravě zvládne.:-)

2 1
možnosti
ZB

Pan autor jaksi nepochopil,že pomoc Turecku,Jordánsku a Libanonu v budování a financování uprchlických táborů je to nejlepší co může EU nyní udělat...

2 0
možnosti
ZB

Jo v Turecku se kamenují ženy,sekají se ruce a muslimky chodí jenom v burkách....;-)Erdogan?Není to ten chlápek co společně s Putinem otevíral v Moskvě mega mešitu?To nechápu jak Putin může podporovat něco takového jako islám....;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik