Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Tak si to všichni dobře pamatujte a o volbách nezapomeňte Bohouškovi pěkně poděkovat svým NE....

Mimochodem by nebylo marné dát na sít veřejný seznam Vlastiškůdců s jejími hříchy aby se nezapomínalo...

0 0
možnosti
MK

No hlavně, až lidé půjdou k volbám, tak aby nezapomněli na jména lidí a stran, které umožňují, či lépe řečeno podporují tu situaci a nedávali jim v žádném případě hlas. Dnes nejsou podstatné 30koruné poplatky, EET, či další "kraviny". Pokud nezarazíme tento a místo tělocvičen a stanů nepostavíme něco jiného, tak tyto "drobné" problémky jednoduše v budoucnu. V lepším případě nafasujeme kobereček  a budem mlátit hlavou o zem.  Jedno řešení, i když také špatné, ale levné, je, tyto "migranty" šoupnout na vlak a směr Reich, neb je to jejich přání a Angelka si je přeje (chudáci Němci). Před tím však jim dát minimálně pokutu 1.000,- Euro za nedovolené překročení hranice

0 0
možnosti
Foto

Zejména jihomoravský hejtman Hašek bude ve svém živlu. Stejně jako v případě (nakonec neuskutečněné) stavby haly Amazon nebo příprav motocyklové Grand Prix, bude organizovat, připravovat, koncipovat, monitorovat, zkrátka všechno půjde jako na drátkách. Uvidíme...

1 0
možnosti
Foto

Těch 300 + 300 míst ve stanech je něco jako naše směšná "občerstvovací stanice" pro masový imigrantský maratonský běh valící se Evropou přes nás do Německa za bezpracným zaopatřením.

Jenže až Němci budou nuceni uzavřít své vlastní hranice, tak se tou občerstvovací stanicí a mega-hotelem pak stane celá naše republika. A Bohoušek pak vystoupí s tím, že "s něčím takovým nikdo nemohl počítat ....".

10 0
možnosti
OK

Budeme Evropany tak dlouho, dokud budeme ctít hodnoty, na nichž naše společnost vyrostla.

Není důvod přijímat jakéhokoli imigranta, navíc v drtivé většině k nám imigranti, zejména ti ekonomičtí, ani nechtějí. Ovšem k válečným uprchlíkům a k lidem s krutým osudem bychom měli umět být solidární.

1 0
možnosti
Foto

Lidé s krutým osudem by měli být především vděční za možnost zůstat v první bezpečné zemi a ne valit se do Německa a vynucovat si něco takového.

A pokud bychom skutečně ctili hodnoty, na nichž naše společnost vyrostla a odkazy našich předků, tak bychom sem k nám nikoho takového vůbec nemohli pustit!

9 0
možnosti
MP

Tělocvičny v Jm kraji? Hlavně že pro naše spolky a sdružení je finančním problémem pronajímání tělocvičen k nějakým aktivitám. Nebo chce snad sebrat ty tělocvičny školám? Školní tělocvičny jsou používány k přespání evakuovaného obyvatelstva během hrozby povodní, tak na 2-3dny. Že by se běženci zdrželi jen na těch pár dní? Zvláště z Kosova bych nepřijala ani nohu!

5 0
možnosti
OK

Jsou nadlidé a podlidé. Vy patříte k těm prvním.

1 6
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik