Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Je legrační, že o propadu volebních preferencí píše člověk, který jako lídr SPD se nedostal se svoji partou do středočeského krajského zastupitelstva. ;-D

0 0
možnosti

Totálně zbytečný úřad, šílený ústavní návrh o zbraních a počínající obavy o duševní zdraví pana ministra.

0 0
možnosti
JL

Já netuším, jaká bude politika USA za Trumpa, ale mám pocit, že mu vysvětlí, co má dělat. Je to člověk, který v politice nikdy nebyl, takže on poslechne.

2 0
možnosti
OK

Lidé jako vy, kteří neznají historii a neví, co mohou rafinovaně vytvářené dezinformace způsobit, se mohou cítit omezováni.

2 4
možnosti
PK

Přesně, jak jsem to psal k trochu jinému článku, pokud nám bude vládnout ODS, ČSSD, Kalousek a spol., nebude líp. Tihle všichni si myslí, že občan musí být chránen zákony. Oj, co dokázali za ty roky od revoluce vytvořit za právní šílenosti a nyní se díky Chovancovi a spol. vracíme do předrevoluční doby, kdy se pořád budeme otáčet a dívat se, kdo nás šmíruje, kdy se skoro budeme bát napsat svůj názor, protože Chovancovi pochopové, a těch v tom úřadu bude určitě čím dál tím víc, budou ti nejchytřejší vykladači našich myšlenek s námi určitě zas zatočí. Panebože, zařiď, aby český občan už konečně prozřel a ve volbách nedával hlasy stranám, které nám to v minulosti už ukázaly. Národe pochop, že snad naší jedinou šancí je Babiš. Proč se ho snaží i jeho koaliční partneři odrovnat a neustále proti němu brojí, poslední zákon je názornou ukázkou. Jak se nás snaží přesvědčit, že Babišův výrok, aby stát hospodařil jako firma, je skoro zločin. NENÍ!!! Babiš chce, aby kdo kdo ve firmě nepracuje, nebral peníze. A to je špatně?? Opět NENÍ!!! Těch nemakačenků, co chodí jen pro dávky je stále dost a dost. ČSSD, ODS a ostatní si je neposkytnutím dávek naštvat nechtějí, protože si myslí, že je pak budou tito flákači a z větší části Romové, volit. NEBUDOU!!! Ti k volbám nechodí. Ale bohužel je mezi námi dost takových, kteří před volbami podlehnou medovým slibům všech možných výhod, vyšších důchodů, vyšších dávek, čímž vyniká ČSSD a zase je volí. Znemožnila se ODS, ČSSD k tomu nemá daleko a jen doufám, že nový úřad bude jejich posledním hřebíčkem do rakve.

1 0
možnosti
ZK

Na dávky v hmotné nouzi dává vydělávající občan (resp. platič daní a odvodů) v ČR 1.700,- Kč ročně. Je zcela iluzorní a jen z říše oblíbených plků populistů, že se dnes z dávek v hmotné nouzi dá radostně žít. Stejně jako je iluzorní, že vzdělaný a dobře situovaný člověk bude volit svoloč soustředěnou v populistických pidistranách.

3 0
možnosti
JSS

Šmírovací, práskačský= ctiutrhovačný, navíc zlodějsky korupční nastolený český stát.

No nic - obrana je v v lidu a snad se zmátoří z letargie.....

2 0
možnosti
ON

Přesně na vás platí jeden Werichův výrok. Víte vy vůbec co je cenzura? Jak vy můžete být politik.Rv;-€

11 1
možnosti