Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vaše myšlenka, pane Rozvorale,  jde správným směrem, ale nastává čas, kdy je potřeba přistoupit ke konkrétním krokům; minimálně oslovovat poslance, vládu, spojit se v sílu, kterou nebudou moci přehlížet a když to bude málo, jít do ulic.

Akutně je potřeba v rámci EU zastavit příliv, převážně ekonomických, běženců z Afriky. Nejvíce se mně líbí jeden z návrhů, který vyzývá k potápění plavidel mafie dříve, než se na ně běženci nalodí. Vím, že hned zvednou oponenti s hrstí paragrafů v ruce, ale Evropa je ve faktickém ohrožení, hlavně muslimy a mimořádná situace si žádá mimořádné prostředky. Mírnější, ale náročnější způsob by byl: byť v mezinárodních vodách, loď otočit a třeba i odtáhnout zpět do místa vyplutí. Při satelitním a leteckém monitorování by to zas tak velký technický problém neměl být.

9 0
možnosti
KS

Co si asi tak říkali staří Slované, když křesťanský kníže přikázal mýtit posvátné háje a zasypávat posvátné prameny?

0 0
možnosti
DK

Co si kdo kdy v miunlosti rikal, je z naseho pohledu irelevantni, protoze dejiny pisi vitezove. Co si tak asi rikaly ty etnika, rasy, narody atd. ktere byly porazeny a zniceny? Zvitezila vzdy ta strana, ktera byla v pravu? Jasne,ze za 50 let civilizace neskonci a z pohledu lidi te doby se bude sitace jevit jako ze "vsechno dobre dopadlo". Takze muslimove za 50 let budou resit sve vlastni aktualni problemy a na tuto etapu nebudou vzpominat ve zlem, protoze oni budou ti vitezove a pro ne to vsechno dobre dopadne. Na nas porazene si nikdo uz ani nevzpomene...

2 0
možnosti

Pane Rozvorale,

píšete nesmysly. Migrace je mnohem efektivnější proces, než zvýšení porodnosti. Omezit ji je pitomost. Spíš je pořeba najít metodu, jak maximálně snížit přitažlivost islámu. Pro mě je nepochopitelné, jak může někdo s evropskými kulturními kořeny přejít na islám. A toto se děje, a dokonce už v Česku. Něco děláme blbě a pak se to snažime řešit omezením migrace, přitom nám noví muslimové rostou z domácí líhně.

0 10
možnosti
PK

Migrace by především měla být extrémně selektivní - jesli v zemi potřebujeme nějaké IT experty, nevidím problém si sem pustit pár stovek číňanů, klidně i vietnamce, ukrajince, slováky... ti pracovat budou, pokud nedostanou jenom tak najíst.

Plošná imigrace kdy sem pustíte cokoliv co má 2 nohy, 2 ruce a tělesnou teplotu cca 37°C a dáte tomu najíst vám sem přitáhne jenom tu hromadu lidí co k ničemu nepotřebujete a budete je muset maximálně živit. 

Co je pro vás nepochopitelné je pro mne pochopitelné velmi snadno - ovce potřebuje nějakého pastýře... potřebuje někoho kdo jí bude říkat že její život má smysl, že když se bude držet zaběhnutých pravidel tak že se o ní pastýř postará a dočká se spravedlivé odměny.

95 procent populace se bez takovéto ideologie neobejde (já ano, ale vím že většina lidí ne)

A zajímalo by mne jak chcete snížit přitažlivost islámu... živé vraždy a podřezávání krků a uřezávání hlav v televizi totiž jak se zdá jeho popularitu moc nesnižuje...

možná by zabralo veřejné upalování muslimů... ale vzhledem k tomu že předhazování křesťanů lvům se taky v římském koloseu moc neosvědčilo k vymícení křesťanství.

V podstatě podle mne existuje jeden jediný způsob jak zlikvidovat islám - podobně jako většina náboženství - stojí na vyjímečnosti člověka jako životní formy... najděte nějaké inteligentní mimozemšťany a většina náboženských systémů téhle planety zkolabuje.

4 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik