Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím ! Vrána k vráně sedá, rovný, rovnýho si hledá. Pan Chládek je v situaci, kdy se mu až tak nedaří a tak je dobré se připojit k osobě, která vrhá stín, za který se může schovat. Chládek jako pravá ruka hejtmana středočeského kraje  se podílel mimo jiné na obrovském tunelu na letišti Milovice. Současná situace a stav věcí dokreslují schopnost tohoto patolízala a kariéristy. Když nevyšla 150 hektarová fotovoltaická elektrárna, která jen na dotacích měla dopomoc nastrčené, k tomu založené firmě, neskonalé příjmy. Když toto nevyšlo, tak alespoň pár set miliónů za zničení letiště.

0 0
možnosti
MP

Klaus byl jediný, kdo byl proti tomu, ab tady bylo tolik bank. Jeden hlas však nic nezmůže proti 199. Jak je možné, že jediný hlas jako jediný politik může za všechno, i když nemůže mít takovou pravomoc? Ha včil mudrujte.;-D

0 2
možnosti
Foto

Bylo to úplně opačně. A klidně mudrujte.

0 1
možnosti
Foto

Jeho jmenování do komise byla nejen drzost, ale také hloupost. Do vícečlenného poradního orgánu zapojit absolutně nekonsensuálního je velmi, ale velmi nešťastné. Takže je tam opravdu spíš jako figurka. Jenže to on nemá rád, tak se asi dočkáme nějakých "zajímavostí".

0 2
možnosti
MN

Bývalý prezident Václav Klaus je jedním z mála našich profesionálních politiků. Jako jeden z mála byl po celou dobu svého působení v politice až doposud naprosto konsistentní ve svých názorech. Nikdy nepřevlékal žádné kabáty, byl srozumitelný a předvídatelný. Klausovi náleží respekt bez ohledu na to, jestli s jeho názory souhlasíte nebo ne.

Je ale pravda, že na místo, které jím Chládek obsadil, by se lépe hodil jako zkušený pedagog jeho syn Václav Klaus ml.

2 1
možnosti
JF

To je milá paní přesně to, o co Klausovi staršímu a jeho partě jde - brzo se k Vám přidá řada "odborníků", kteří budou prohlašovat to samé - Klaus ml. na ministra školství! Jen nevím, zda jste již připravená klaka, nebo Vás to o tom "zkušeném pedagogovi" napadlo samo? Nebo jste pracovala pod ním (myslím ve škole, bez urážky). Mediální obraz o člověku se dá vytvořit pomocí našich nezávislých novinářů velmi rychle. Jen to holt něco stojí.

0 1
možnosti
OP

Pochopila bych, kdyby do toho orgánu jmenoval Václava Klause mladšího, který je profesionál, byť tvrdý pravičák. Ministr Chládek si moc nepomůže, protože Václav Klaus Perochňap se v ostudách vyžívá

0 3
možnosti
PS

Jak přesné! Bohužel. Bohužel pro nás, protože tu zatím ještě žijeme a znovu a znovu se musíme za kroky některých politiků stydět.

0 0
možnosti
MP

Stačilo napsat Nemám rád VK. Je správné dávat do funkcí odborníky. Není divu, že celých 25 let je tu bída a svrab, když se stále nadává na ty nejschopnější... Pokud si v vzpomínám, polovina studentů nezvládla matematiku a úroven studia  se stále  zvyšujícím počtem škol  zhoršuje. Proto je velmi potřebné, aby se řízení školství účastnil někdo , kdo tomu rozumí.

1 0
možnosti
Foto

Bída  svrab je tu právě i díky významné negativní úloze Klause.

1 2
možnosti

A zase ta blbost o ukradeném peru. V.K. Nijak nemusím, ale opakovat tuto pitomost mi přijde stejně ubohé, jako neustále psaní o prostreleni nádrže letadla Baudyšem, když to prostřelil člen ochranky. Jak mám brát vážně zbytek článku?

2 0
možnosti
PT

P29e18t50r 37T46o72m54e62k

25. 10. 2014 17:25

Marceli Chládku, nejsi ty ten fotbalový rozhodčí, Berbrův kůň ? Jestli ano, nic mně u tebe nemůže překvapit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik