Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

14. 7. 2008 21:03
Hlavne zese bavite bambulove na ukor "vidlaku"

Kteri jako  "Oklahoma a Ohio" jsou zname!To je jako  kdybyste chteli zdimat nejake svetove vedomosti z Ceskeho nebo Ruskeho zapadakova!A kdo vam brani vy bambulove rici jim ,ze jste z Evropy,kdyz dnes mate tu EU!?Vase menecenne ego,kterym se snazite byt zajimavy v CR, zatimco v USA libate tem "buranum"co kritizujete zadek a lisate se?;-DRvKazdej i ten nejvetsi blb  v USA vi ,co je Evropa,a kdyz bude chtit podrobnosti,tak staci rict stredni Evropa,a vic je zajimat nebude!Nakonec nektere tak nechutne primitivy ,jako jsem videl na Evropskych zapadakovech, CR nevyjimaje, je opravdu tezke najit i v tech nejvetsich US zapadakovech,prezto zese jedna o mnohonasobne vysi populaci,nezli treba v CR!!:-P

0 0
možnosti
LT

Lady Tottington

14. 7. 2008 21:20
Re: Hlavne zese bavite bambulove na ukor "vidlaku"

Verte nebo ne, nekteri Amici jeste neslyseli o EU. NEvedi, co Evropska unie je. Co se tyce buranu, je sporne rici, kde jsou nejvetsi. Nemusite se hned rozcilovat osvetiteli. Proste je spousta Americanu, kteri nikdy v zivote neslyseli Ceska republika a kdyz jim to reknete, spletou si to s necim jinym. Je to jen nevinna sranda, bambulo.

0 0
možnosti
AF

Andri

14. 7. 2008 18:17
puvodem jsem z brna...

ted uz pet let ziju kousek od oklahoma city. s necim podobnym se setkavam celkem casto. moje tchyne se me ptala, jestli u nas je velka zima. ja na to, ze v porovnani s Oklahomou zrejme ano, ale ze to neni zas tak strasny. ona na to, ze to je zajimavy, kdyz jsme u ty sibire. klienti volaji sefove, odkud, ze to jsem (nedokazi zaradit prizvuk) a ta jim nekdy rekne (ma smysl pro humor), ze jsem z kanady, severniho kansasu...nebo ze jsem z hugo boss, versace, popripade very wang. jejich odpoved? ze v tom versace urcite je hezky R^

oklahoma taky hodne bojuje s illiteracy. moje zkusenost je, ze absolventi gymnazii u nas maji MNOHEM sirsi vedomosti, nez absolvetni druhaku na vejsce tady.

problem je, ze oni toho vic vedet nechteji...america is the best a to jim staci. nechci ale generalizovat!!!!:-)

0 0
možnosti
LT

Lady Tottington

14. 7. 2008 18:51
Re: puvodem jsem z brna...

U me je to podobne, ziji v Cincinnati , OH a mam dost stejne zkusenosti. Nejvic me bavil muj nekdejsi sef, ktery se me porad ptal na neco z Ruska. Jednou se me ptal, kam by bylo nejlepsi jet v Rusku na dovolenou, tak jsem mu odsekla, at se zepta nekoho, kdo v Rusku byl ci zil. Unavoval me, stokrat jsem mu rikala, ze jsem tam nikdy nebyla.

Ja se ani neunavuji lidem vysvetlovat, odkud jsem, rikam proste, ze jsem z Jizni Afriky. To je uspokoji. Take nechci zobecnovat, ale vetsinou to tak je. Vetsina lidi nema poradne zakladni vzdelani. Samozrejme clovek potka vyjimky, kde lide znaji CR a dokonce znaji Havla, ale to je velmi ojedinele.

To, co je v USA jako High School je v podstate prodlouzena zakladni skola a jejich college se da lehce zvladnout, zakladni dva tri roky na college je to same jako stredni skola ci gymnazium u nas.

Samozrejme zde protestuji lide, ze ten rozhovor je vymysleny, ale pro me zni velmi pravdive.

0 0
možnosti
BM

Krabat77

13. 7. 2008 11:12
Pro autora

To jseš fakt hrdina dělat si prd*l z naivní americký náctky. Rv

Já myslim, že v ČR to není se znalostma mladejch holek o moc lepší Rv

Takže slabota RvRvRv

0 0
možnosti
TK

osvetitel

12. 7. 2008 22:23
Bravo molodce autore!

Opravdu se ti podarilo zesmesnit celou USA   a  vsechny presvedcit , jaky jses oproti tem hloupejm amikum inteligentni pivni pupek Evropy  ",made in Czech Republic"!

0 0
možnosti
A

Aahzmandius

12. 7. 2008 20:33
Oooold, dick!

We've seen it before. Therefore you suck and we rule ;-D

0 0
možnosti
RK

Radek0075

12. 7. 2008 20:15
Soudruh autor nám chce jemně nenápadně naznačit,

že si tady chce národ složený z blbců, postavit radat:-)

0 0
možnosti
RB

erben3

12. 7. 2008 16:34
.

;-D;-D;-DR^ Ale snad nejsou všichni takhle hloupí. To by asi nelétali do vesmíru :-) Blbců je dost všude, ale tohle bylo spíš na zvláštní a ne střední školu.

0 0
možnosti
T

timmek

12. 7. 2008 13:09
Děláte si z američanu srandu, ale

zažil jsem na vlastní kůži českou učnici, která byla na praxi v restauraci mého kamaráda. Netušila kdo byl Hitler. Na rozdíl od Vašeho vtipného článku to byla bohužel skutečnost. Ať žije české školství;-(

0 0
možnosti
T

thufir

12. 7. 2008 15:44
Re: Děláte si z američanu srandu, ale

A já jsem zažil výrok učitelky dějepisu:"...americký prezident Rotschild...", dáma myslela Roosvelta.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

12. 7. 2008 12:48
skoda

ze tu neni rozhovor s mladou ruskou, srbkou nebo sesverokorejkou:-©

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

12. 7. 2008 11:54
kterej debil to překládal?

že by autor blogu?

0 0
možnosti