Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Oliiishek

10. 7. 2009 9:17
...

Možná kdyby se obyvatelé Klánovic (taky k nim patřím, naše rodina tam má už padesát let jak chatu, tak nově i stavební pozemek na rodinný dům) složili a nabídli "do kapsy" odpovědnému úředníkovi víc, než kolik už určitě dostal od Forest Resortu, tak by tu šanci na zachování lesa měli větší :-/

0 0
možnosti
MB

buxus

10. 7. 2009 8:51
Politici ...

.. s primátorem Bémem v čele dlouhodobě škodí nejen přírodě v okolí Prahy, ale také Praze samotné. Umožňují, aby investoři cpali do centra města stále další budovy, které pak vyžadují vysokou dopravní obslužnost. Tím vznikají nejen problémy při parkování, ale zejména roste intenzita provozu v centru a na přístupových komunikacích, při sebemenší příčině pak vznikají kolony a kolpasy. Tohle pak samozřejmě nikdo neumí řešit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
Hledal jsem lidi, kteří chtěli ochránit Klánovický les před kácením kvůli golfu. Existovali a díky nim zůstal les lesem.

Všem, kteří nezůstali stranou, moc děkuji.

Stal jsem se starostou městské části s přáním zlepšit fungování veřejné správy. Věřím na participaci úřadů s občany, strategické plánování a řízení. Věřím v občanskou společnost.

Nyní jako opoziční lokální politik pokračuji tam, kde se nepodařilo věci dotáhnout. I s Vaší pomocí :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky