Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, na té ilustrační fotce vidím jen pěknou holkuR^, žádnou špeknu, co potřebuje hubnout. Jestli by to místo diety nechtělo psychologa:-).

0 0
možnosti

Cvičení je na hubnutí na pytel. Při cvičení se formuje postava (což je také potřeba). Hubne se v kuchyni. A nejlépe se hubne tak, že se nastaví denní režim, co člověka neštve a jeho schopen ho dodržovat takřka celý život. Jinak to je nahoru, dolů, nahoru, dolu, hodně nahoru, trochu dolů, hodně nahoru, trochu dolů :-P

1 0
možnosti
SK

zkuste si o stravě promluvit s přírodou a evolucí :-) http://www.paleo.sk/efektivny-manazment-hladu R^

0 0
možnosti

Zkuste si promluvit s historikem a říct mu, že takhle jedli paleo lidi. Je několik možností, jak se zachová. Může se začít smát, může umřít smíchy, může Vás vyhodit, zabít a nebo Vám jen vysvětlit, že byste neměl věřit všemu, co si přečtete.

2 0
možnosti
Foto

Zkuste si o stravě promluvit s odborníkem. Vaše strava jsou samé sacharidy a minimum bílkovin.

1 0
možnosti
IR

Nenechte se zmást příklady v článku uvedenými. Moje strava nejsou samé sacharidy a minimum bílkovin, buďte v klidu.

0 0
možnosti
Foto

Nějak jsem přehodnotila nutnost hubnout, i když bych bezpochyby měla. Právě se oklepávám z chřipky, která mi mj. sežrala cca 10 kg...A furt nemůžu jíst, takže ještě ubyde...Mít předtím tzv. ideální váhu, už bych cvakala kostmi:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem inženýrka, asi omylem. To, co jsem vystudovala, nemá moc společného s tím, co mě doopravdy baví, o čem mě baví psát a o čem mě baví přemýšlet. Toho je hodně. Žiju život, který mě baví, i když stále něco hledám. Je mi přes 30 a pořád nevím, čím budu, až budu velká.

Seznam rubrik