Diskuse

Hledá se muž

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ač s velkým pochopením nebudu utěšovat nebo konejšit jako mnozí nebo psát moudrosti (snad aby zaujali? ) a řeknu to na plnou hubu ... hledej šmudlo ;-);-D

0 0
možnosti
JH

Kmet jako já by asi neměl vstupovat, ale velmi se mi líbí váš dar sebeironie. Přidám malé doporučení. Se mnou jde léta životem krásná báseň Fráni Šrámka. Jmenuje se myslím Uporostřed cesty a začíná:

Ať cesty nikam nevedou, tys po nich šel a šel js rád...

Těch cest se nesmíš, nesmíš ptát...:-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, taky mě ještě sem tam potkaj chvilky, kdy bych rád potkal nějakou normální ženskou, co nepotřebuje aby den měl 48 hodin, co nemusí stihnout všechny koncerty, divadla a výstavy, co nemusí navštívit všechny přímořská letoviska, ale co si se mnou sedne s hrnkem kafe na schody a bude si se mnou povídat o svých snech nebo jen tak mlčet a užívat s plnými doušky klidu a pohody. A pak si přečtu takovejhle blog a jsem i docela rád, že patřím k těm nemožným. ;-)

0 0
možnosti
TJ

V této pasti uvízlo i docela dost kluků po vystudování nějaké techniky, načež se za nimi zavřeli dveře kanclů a kdo z nich nebyl zadaný, ten často po třicítce překvapeně zjišťuje, že je stále sám. Asi by to bylo ze začátku náročnější, ale ti chytřejší se nechají ochočit ke vzájemné spokojenosti. Zkuste tímhle směrem, a hodně štěstí.

0 0
možnosti
OU
Foto

II ( inženýrko Ivanko , s dovolením) , ráno je veselejší než večer či noc. Nebojte se , chlapů je asi fakt šlakovitě málo , leč přece jen ale jsou. Nesedáte panenko v koutě , najdou si.

Líbí se mně Vaše věta ...... až budu velká.:-). Já kdysi ,kdysi říkával..... až mně bude třicet , rozum dostanu.... Dnes je mně 2x tolik a mí spolupracovníci se docela často ptají , když už ten slavný den nastane? Pracuji totiž prakticky celý profesionální život v jednom malém kolektivu...

Ani vlastně nevím , zda by bylo dobré ten "rozum" dostat ???

0 0
možnosti

A co třeba sportovat? Tam se vždy najde chlapů! Z některých by se dali vychovat i manželé!

0 2
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem inženýrka, asi omylem. To, co jsem vystudovala, nemá moc společného s tím, co mě doopravdy baví, o čem mě baví psát a o čem mě baví přemýšlet. Toho je hodně. Žiju život, který mě baví, i když stále něco hledám. Je mi přes 30 a pořád nevím, čím budu, až budu velká.

Seznam rubrik