Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

František Kostlán

12. 8. 2008 13:10
Precizní úvaha. Díky.

0 0
možnosti
T

timmek

12. 8. 2008 6:56
Už se nemůžu dočkat amíků

Radši budu mít 100 amíků v Brdech, než se třást před "bratrskou pomocí" východního bratra.

0 0
možnosti
RR

rezjir

12. 8. 2008 7:15
Re: Už se nemůžu dočkat amíků

Před našim vstupem do NATO prý na stránkách tohoto listu bylo zveřejněno stanovisko ministerstva zahraničních věcí USA,že se nemámé těšit, že by za nás Amíci byli ochotni bojovat a umírat.Takže se třeste nadále.

0 0
možnosti
L

Leopoldo

12. 8. 2008 6:51
Zdaleka zádný paralel!!!

Gruzínci bojují a umírají.Prazské Jaro to bylo bez boje.Naopak,hned se nasli "vlastenci" kterým to prislo vhod.

0 0
možnosti
J

jerrymysak

12. 8. 2008 6:36
přestante číst jen naše media

pokud by jste si všiml, byli to gruzínci, kdo začali ostřelovat raketomety a houfnicemi civilní město.Byli to rusáci, kdo jim to zatrh. Saakašvili chtěl zamachrovat, ale dostal na prdel. A rusáci mu jen dávají lekci , kterou tento americký hajzl potřebuje.

Můžete se rozčilovat jak chcete, ale určitě vítáte americkou válku za ropu proti terorismu v Iráku, kde zřvalo desetitisíce lidí jako následek akci americké armády a statisíce napřímo jako oběti hladu nemocí.

Určitě řvete nadšením nad odtržením kosova, kdy kosovci povraždili většinu strbského obyvatelstva, ale vadí vám boj osetinců za svůj stát.

Řeknu vám, proberte se. Pokud budete věřit propagandě, kterou vás masírují naše média, tak budete v jiná společnosti za pitomce. Předpokládám, že jste volič ODS a před každými volbami kdy ODS začne brojit proti komunistům, jistě křičíte v první řadě. Je mi vás líto. Takto manipulovatlní lidé vynesli vzhůru Lenina i Stalina.

0 0
možnosti
JR

etrusk

12. 8. 2008 7:17
Re: přestante číst jen naše media

Vážený pane. K vašemu příspěvku a domněnkám o mé osobě jen jedna poznámka: jste vedle jako osetinská jedle ;-D

0 0
možnosti
PM

glicerin

12. 8. 2008 6:17
Trochu soudnosti, velebnosti...

!Gruzínci rozehráli hru a prohráli," řekl Michael Denison, odborník na ruské a eurasijské záležitosti z londýnského institutu Chatham House. "Jít za rychlým vítězstvím nebyl úplně nelogický kalkul, ale nakonec se ukázal jako chybný."

Gruzii, která má na svém území několik vzdorných regionů, se v posledních letech dařilo dusit méně závažné rebelie, zejména v soutěsce Kodori a v Adžárii, aniž by vyprovokovala reakci Ruska.

Tbilisi proto zřejmě počítalo s tím, že po nedávné změně vedení v Moskvě a při načasování útoku na zahájení olympijských her dokáže zajistit rychlé a relativně bezproblémové vítězství.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

12. 8. 2008 5:40
skvele!

myslim, ze by jsme meli zacit Rusum v KV balit kufry

0 0
možnosti
S

seadog

12. 8. 2008 4:30
odhaduju

ze cesko pujde na radu hned po pobaltskych republikach, i kdyz se da predpokladat ze se severani budou rvat naplno. Cesi sklopi hlavy a demonstrativne vystoupi z NATO aby nemeli nedozirne nasledky![>-](Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1616x
Člověk, co by se rád podělil o své názory

Seznam rubrik