Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Asi tak nějak. Je to logické. Přeslazená oranžáda počíná kvasit v bublinách populismu. Oranžové násilí levicových salónních intelektuálů se již třese na okleštění svobodného rozhodnutí individuálního rozumu a smyslového lidského vnímání čarodějným "demokratickým" oranžovo-rudým programem.

3 0
možnosti
MP

V levotách jedou politici ze všech velkých stran. Nedávno jsem chtěl dělat soupis kauz ČSSD, ale bylo jich tolik, že jsem v jedné třetině radši skončil, protože by mi upadla ruka. Proto jedinou změnu mohu udělat malé strany.Rozumnému  by měla stačit zkušenosti 24 let , kolik se toho skutečně změnilo a kterým směrem.

2 0
možnosti
PP

Pochybuji že jich bylo více než kauz v ODS.  Ti jediní opravdu dokázali že to dokáží.

 ;-D

1 3
možnosti
DK

Dramatický úbytek volebních preferencí ČSSD v posledních dnech není obrazem růstu či prozření voličů. Je to důsledek ve všech směrech nezvládnuté volební kampaně.

4 0
možnosti
JS

no, pár lidí prozřelo, když pochopili, že se perou o koryta ještě než vyhráli

5 0
možnosti
Foto

Když vidím podle obrázku kdo by měl být ve vládě tak raději spolknu hlasovací lístek i s obálkou

6 0
možnosti
PP

Přeci stačí volit někoho jiného.  Ale když budu posuzovat Sobotku či Kalouska, tak u mne vyhraje Sobotka.

0 3
možnosti
JK

J92i59r84i 12K46u28c23e74r60a

20. 10. 2013 13:03

jejich momentálně velký problém je, že brali hlasy "protestní", a ty jim teď utíkají k ANO a Úsvitu; Bohouš má nervy oprávněně; ovšem že nemluví o programu čssd chápu, žádný vlastně neexistuje; bohužel pro nás, protože strana s nejvyšším počtem hlasů ve volbách nemá absolutně představu, co vlastně dělat....

9 0
možnosti
DR

Jste opravdu přesvědčený, že to nemůže být pravda? Já ne.

1 2
možnosti
JR

Jisté na tomhle světě není vůbec nic, ale mnohem pravděpodobnější je varianta z konce článku:-/

1 0
možnosti
LN

..požadavek..."aby socialisté srozumitelně objasňovali své volební priority"...je zcela nesmyslný....socialisté už drahnou dobu žádné priority nemají a.....jsou z principu v destrukční opozici.....a po vzoru prvorepublikových komunistů jdou cestu....čím hůř tím líp.....

12 0
možnosti
MC

Smutně pravdivé, přesto jejich vysoký procentuální předvolební průzkum dokazuje, že se mnoho tajných soudruhů chce vrátit před listopad 89 s poctivě kovanými soudruhy spravedlivého řádu.

0 0
možnosti
DK

Ten prostredni odstavec je zcestny...Nic takoveho ten slogan (ac hloupy) nerika a to ani primo ani skryte. Zlo a dobro nema souvislost s inteligenci a hlouposti.

0 4
možnosti
JR

Myslíte, že vůbec žádnou? ;-)

0 0
možnosti
MP

Minimální mzda je jen pro invalidy, aby si mohli přivydělat. Ve skutečnosti jde o nepatrné procento lidí. Tito lidé budou první na dlažbě, opravdu sociální!!!!!!!!!

6 0
možnosti
BM

A vida k čemu je najednou pan  Kalousek dobrý... Bububu.;-D;-D

8 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1622x
Člověk, co by se rád podělil o své názory

Seznam rubrik