Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Hip

22. 4. 2009 12:16
přesně tak

I kdyby byly dotazy sebekritičtější a pro Paroubka sebenepříjemnější, měl by se dokázat ovládnout a odpovědět slušně a věcně. Místo toho každého tazatele neopoměl urazit. Když jsem četl podobný online rozhovor na serveru tv nova, tak byl Paroubek jako milius. Asi je mu jasné, že pokud diskutuje na seriózním serveru, těžko se ho budou ptát potencionální voliči. Zato na bulvárním serveru, který sledují spíše lidé s nižším vzděláním, z nichž se kromě důchodců a sociálně slabých rekrutují voliči čssd, se choval jako hodný strýček. Takže nezbývá než volit menší zlo - ODS.

0 0
možnosti
P

petr.k

22. 4. 2009 10:46
trefný článek

Díky p, Roubalovi za tento článek. I já sem si včera "zpříjemnil" odpoledne tím, že jsem sledoval diskuzi předsedy ČSSD. Porovnám-li jeho reakce s reakcemi Ladislava Jakla, který měl v poslední době také více on-line rozhovoru nejen na iDnes, tak musím říci, že ty reakce jsou naprosto stejné. Kdo jen ukáže náznak nesouhlasu je nemilosrdně atakován. Nevím jak Jakl, ale Paroubek si otázky pěkně filtroval. Ze 151 položených jich zodpověděl pouze 23. Je pravdou, že zhruba v třetině až polovině dotazu nebyla položena otázka, ale pouze názor na jeho osobu popř. jeho straníky, ale reagovat mohl na ty zbylé. Jestli jsem si dobře všiml odpovídal víc jak hodinu, což vzhledem k počtu zodpovězených otázek a poměrně neurvalým odpovědím je značně tristní výsledek. Skutečně nejsem schopen pochopit, jak takový člověk může mít ambice na křeslo premiéra a voliče, kteří jsou ochotni mu dát svůj hlas, o to více. A to jsem za Špidly byl volič ČSSD.  

0 0
možnosti
RK

semelik

22. 4. 2009 10:22
BACHA, u Paroubků bude asi změna !!!

Průzkumy prokázaly, že se v Česku snižuje počet nevěrných mužů a žen. Vzhledem k tomu, že průzkumy veřejného mínění řídí také život a dílo pana Paroubka, je docela možné, že se odvrátí od Petry a naklape zpátky k Zuzaně. Kdo si na to vsadí?

0 0
možnosti
E

editi

22. 4. 2009 10:18
Další,

kdo kritizuje povahové rysy druhého a sám je stejný, neli horší.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
B

brooke

22. 4. 2009 10:29
Re: Další,

Zajímavé. Neznám pana Roubala a jeho povahové rysy.  V čem je stejný a v čem je možná i horší než pan Paroubek. Rád se o panu Roubalovi dozvím více

0 0
možnosti
N

Nika.meil

22. 4. 2009 10:11
Paroubek on-line

Tedy musím řícti,že po přečtení otázek a odpovědí na p.Paroubka mi šel mráz po zádech . I na slušně položené otázky dokázal urážet a zesměšňovat. Nevychovaný a neurvalý člověk, o to hůř,že je to politik. Navíc neuvěřitelně lže. Pořád nemůžu uvěřit tomu, že toto individuum někdo volí. Normální člověk těžko,pouze závistivý a zakomplexovaný jedinec může volit někoho takového.... 

0 0
možnosti