Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Jana11

9. 6. 2009 10:32
Souhlas

Souhlas - sama jsem proevropsky pravicově zaměřená. Když jsem se podívala na volební lístky - EDS, SNK-ED a další demokratické strany, kde ani nevím, co chtějí, dala jsem hlas ODS a pomocí preferencí doufala ve zvolení proevropsky zaměřených poslanců. Minule jsem volila zelené, kdyby se nerozpadli a nerozhádali, možná budou mít můj hlas i oni. Jenže nechci dát 30 Kč některé mnou vybrané straně, chci ovlivnit (byť maličko) skutečnou politiku. Těch 30 Kč můžu straně poslat na účet přímo (ale zase - které? EDS? SNK-ED? Zeleným? nebo Straně zelených?).

Není nutné se spojit jako strana - stačí snad jít do voleb jako koalice (nebo to už velké strany zakázaly?).

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

11. 4. 2009 14:03
k nadpisu

Za Svobodné si dovolím jednoznačně prohlásit, že naopak děláme VŠE proto, abychom se stali VELKÝMI. Např. i právě tím, že se nespojujeme s jinými jen proto, abychom "nebyli sami". Nechceme být součástí účelového slepence, chceme, aby nás prosazovali lidé, které jsme si demokraticky vybrali v OTEVŘENÝCH primárkách (jako JEDINÁ česká a zřejmě i evropská strana!)

0 0
možnosti
JR

etrusk

11. 4. 2009 14:30
Re: k nadpisu

To je jistě pěkná vize. Ovšem myslíte si, že dejme tomu v Libertas.cz a Suverenitě nejsou někteří lidé, kteří zastávávají velmi podobné hodnoty jako vy. Jen chci zdůraznit, že nemluvím konkrétně o dr. Železné a paní europoslankyni Bobošíkové :-)

0 0
možnosti

vodní želva

1. 4. 2009 14:51
SNK-ED

Jejich členem je Josef Zieleniec a začal je podporovat Jan Švejnar - já bych je nepodceňoval, ale uvidíme, jakou budou mít kampaň a hlavně jestli se jim podaří dostat se do médií. I když těm dvěma zmiňovaným osobnostem by se to mohlo podařit, i když sami nekandidují.

0 0
možnosti
K

kikinka

1. 4. 2009 13:32
Malé strany

Máte celkem pravdu, ale mohou se třeba Svobodní, kteří hlásají, že se budou v politice chovat slušně a čestně, spojit s panem Železným a Tlustým? To snad sám uznáte, že ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1616x
Člověk, co by se rád podělil o své názory

Seznam rubrik