Další "dárek" pro fanoušky fotbalové Slavie: výrazně dražší permice

Odmalička patří moje srdce fotbalové Slavii, se kterou jsem prožíval doby trudné i ty lepší. Ovšem co dokázalo klubové vedení vyrobit za poslední sezonu, nad tím zůstává rozum stát.

Během jedoho roku se jim ve spolupráci s trenérem povedlo totálně rozvrátit kádr, zavést tzv. novou herní koncepci, zesměšnit se před fotbalovou veřejností. A to například tanečky okolo odvolání či neodvolání trenéra Jarolíma a nově třeba zase tím, že hráči nevědí pouhý týden před začátkem přípravy, kdo je v nové sezoně vlastně povede...
 
V neposlední řadě se slávistickým šíbrům úspěšně daří deptat fanoušky. Tím nejnovějším "vstřícným" krokem směrem k nim je poměrně značné zdražení permanentek.

Nevím jak na tom jsou další z více než 7000 skalních fandů, kteří si v minulých dvou sezonách koupili permici do nového Edenu, ale já bych mě za své místo v sektoru 114 nové zaplatit místo 3150 korun 3960 Kč.  Tedy o 810 korun více.

Patrně se někdo zbláznil. Za kvalitu se platí, ale ta Eden v minulé sezoně míjela obloukem. Nebo snad máme ve vztahu k majitelům stadionu (E-side) dotovat soudedy z Dolíčku. Jejich nejdražší permice by podle prvních zpráv měla stát okolo 2000 Kč...

Tvůrci nového ceníku jistě namítnou, že nabízejí slávistům skvělé bonusy. Třeba v podobě slev v prodejnách sponzorů klubu, volný vstup na zápasy Ondrášovka Cupu či možnost zakoupit si zvýhodněnou permici na 3 nebo 5 let.

Jenže pánové:

1) Permanentku si kupuju proto, abych chodil na fotbal. Ne abych běhal po ochodech.

2) To že KONEČNÉ umožníte permanentkářům volný vstup na zápasy domácího poháru od vás beru jako pozdní  zjištění vlastní nehoráznosti. Tahle praxe je totiž běžná v drtivé většině klubů už léta a kdysi to tak bylo i ve Slavii. Totéž by mělo platit pro zápasy B-týmu či přátelské zápasy.

A navíc, kde je psáno, že se v příští sezoně vůbec nějakých zápasů Ondrášovka Cupu v Edenu dočkáme. Jak známo, zápasy prvních kol se hrají na hřištích celků z nižších soutěží a při  fungující "NOVÉ herní KONCEPCI" týmu není vůbec jisté, že přes ně přejdeme.

3) Permice na 3 či 5 let? A jste si jistí, že při své kompetentnosti klub opravdu udržíte V HORIZONTU PĚTI LET mezi prvoligovou elitou?

V posledních týdnech jsem zaznamenal celou řadu hlasů slávistických fanoušků, kteří se rozhodli nepořídit si na příští sezonu permanentku. Někteří z důvodu "kompetentnosti" klubového vedení, jiní kvůli herní mizérii týmu, další kvůli přistěhování sousedů z Ďolíčku. Těm, kteří ještě přece jen váhali jak se zachovat, dalo vedení klubu bezva nápovědu...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Roubal | pátek 28.5.2010 7:20 | karma článku: 14,50 | přečteno: 1337x