Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

kocourek-černý

29. 9. 2009 0:08
Demografie

Dobrý demografický rozbor. Ale důležité je co za tím je pane Roubal. Myslím že to je hlavně odstup  od propadliště levicové pasti na několik, minimálně ž let.

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kučera

28. 9. 2009 21:59
Pirátská strana

Čeští piráti své německé kolegy jistě trumfnou...konec konců, je na to stále více než půl roku R^

0 0
možnosti
D

Dennys

28. 9. 2009 17:01
Vitezstvi levicovych myslenek v Nemecku

Vite, prakticka politika a predvolebni sliby CDU - skolky a jesle zdarma, Schulbus zdarma, vyssi materska a pridavky na deti, ........ podpora progresivniho zdaneni coby dane za stabilitu, statni zasahy do ekonomiky, statni podily v bankach ci srotovne ........  je jeste levicovejsi, nez prakticka politika tamni SPD - nepamatujete si na reformatora Schrödera a jeho ALG II. ci Hartz IV. (omezovani vsech moznych davek) ??  CDU se k temhle socdem. reformam radeji ani nehlasi a hodla je zmekcit ... ;-D Tuhle nekdejsi  "pravicackou" politiku velka cast volicu SPD asi nekdy neodpusti. :-)

0 0
možnosti
ZH

Zani

28. 9. 2009 17:29
Re: Vitezstvi levicovych myslenek v Nemecku

No já si říkám, jestli to nebyl Kohluv " tajnej " plán jak zlikvidovat SPD jednou pro vždy. 16 lket byl u vlády a koukal se na to jak neskutečná sociální síť požírá čím dál víc peněz.Po sloučení s DDR se to ještě urychlilo. Ale CDU ani nehla prstem, aby náhodou nenaštvala pana voliče. Výsledek byl ten, že stejně prohrál a Schroeder s SPD MUSEL jednat. Tak vznikl ALG II. ci Hartz IV. Doteť za to pikaj. Ale kdyby to Schroeder neudělal, byli by už dávno plaite. Jestli zůstanou voliči dál tupí jako jsou dnes, tak se po příštích volbach budou v Bundestagu komunisti roztahovat víc než SPD!

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1616x
Člověk, co by se rád podělil o své názory

Seznam rubrik