Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Jahnn

10. 3. 2012 8:30
Za soudní proces si může Bárta sám

To, co provedl Bárta svým koaličním partnerům, je neodpustitelné. Zarazil kohout od hlavního penězovodu pro financování politických stran. Vypnul Ředitelství silnic a dálnic. A to tak brutálním způsobem, že bývalý ředitel ŘSD Laušman je v base, náměstek Halla je v base, více jak polovina regionálních ředitelů ŘSD je vyměněna.

Chapišto? To se neodpouští. To byl takový průšvih, že si to vzal jako stranický úkol největší zákulisní kádr na starost, sám malý velký Tluchoř. A šel na to přes ženskou, tedy přes blondýnku kočku Kočí. A povedlo se snadněji, než by si byl sám pomyslel.

A novinářská mafie tomu směle sekunduje. Manipuluje s Klausovými pohledy na soudní realityshow, kálí velké trusy na ministra školství Dobeše prakticky od jeho nástupu do funkce. Zrovna včera na ČRo1 prezentovali názory posluchačů na Dobešovo rozhodnutí prodloužit akreditaci plzeňským právům na vzdory rozhodnutí akreditační komisi. A světe div se, ani všechny posluchačské SMS reakce krok Dobeše odsoudily.

0 0
možnosti
IR

demograd

10. 3. 2012 13:31
Re: Za soudní proces si může Bárta sám

Snad se někdy vnoučata našich vnoučat dopátrají, jak to všechno bylo;-D

0 0
možnosti
IR

demograd

8. 3. 2012 12:50
Škárkovo kredo

Líbilo se mi vyznání na jeho blogu: „Do tramvaje nastoupím opravdu jenom tehdy, když není zbytí, protože špinavé sedačky, upatlaná madla, ukrajinští dělníci ve špinavých montérkách, kteří se na mě lepí ze všech stran, a smradlaví spící bezdomovci nejsou pro mě lákadla ve prospěch městské dopravy.“!!!!!!

1 0
možnosti
PH

petrph

8. 3. 2012 8:06
jinak řečeno - za dobrotu na žebrotu

Ani u soudu to řečeno nebylo, za co vlastně mely být ty úplatky vyplaceny. Tedy - hovoří se o tom že si pan Bárta kupoval loajalitu svých poslanců? Ale k řemu ta loajalita v parlamentu sloužila? Kupodivu, ze slibů VV a zájmů a potřeb jejich voličů nebylo splněn skoro nic. Všechna ta, Bártou zaplacena loajalita byla použita výhradně pro podpoření a protlačení zájmů  a zákonů ODS a TOP09.. A takhle se mu pak odvděčili? Mouřeníne, svou práci jsi vykonal, můžeš jít?

A nebo je tu ještě jiná varianta - ani soud se nestaral a neřešil, odkud vlastně Bárta ty peníze vzal,prý jsou jeho, resp. z jeho podnikaní..Ovšem, vzhledem k tomu že jeho ABL dělala spoustu zakázek pro státní správu,mohla toto být snadná cesta jak přesunout státní peníze do soukromé firmy a pak je použít na snadné uplácení nově zvolených naivních poslanců... Těch pár milionů co jim Bárta vyplatil je pakatel vůči tomu co kmotři ODS a TOP009 získali díky držení státní moci..

0 0
možnosti
IR

demograd

8. 3. 2012 16:01
Re: jinak řečeno - za dobrotu na žebrotu

Jasně šlo o komplot: Zde je vysvětlení oněch penež pro Kočí. Jde o ty "uložené " peníze u advokáta. Parlamentní listy uvádějí: "Ve smlouvě jsou dva zásadní momenty, které odporují oficiální verzi Kristýny Kočí. Ta doposud tvrdila, že 500 tisíc korun od Víta Bárty byl úplatek za loajalitu. Ve smlouvě, kterou Kočí podepsala, se ale píše, že peníze jí Bárta svěřil na propagaci programových priorit strany Věci veřejné a dobrého jména Víta Bárty a tyto peníze uložené v úschově jsou určeny na tento účel."!!!!!!

0 0
možnosti
LJ

Ladislav Jílek

7. 3. 2012 21:44
Nejsou první

Pamětnící vzpomenou na ODA a kauzu obchodního domu Breda v Opavě, kterou media přetřásala hodně dlouho. Pikantnější kauzu obchodního domu Textilie v Ostravě, která se udála ve stejné době, figurovali však v ní členové jiné strany, novináře nezajímala. Nedávno to byl případ půlmilionového úplatku šéfa lidovců, který byl po dva roky denně v televizi, i když se ve věci nic nového nedělo. Kauza Gripenů s úplatkem o několik řádu vyšším ve stejné době byla pro novináře nezajímavá. A dnes je zase veškerý zájem soustředěn Bártu a kauza Vondra pro novináře neexituje. Obdivuji, jak dobře je to zrežírováno. Co myslíte, přijde pak na řadu TOP 09?

Aby nevznikl mylný dojem: Všechny ty kauzy, které ty menší strany potopily, měly reálný základ, řešily skutečná provinění. Jen se současně přehlížela jiná větší provinění.

4 0
možnosti
TH

ydrhsamot

7. 3. 2012 22:16
Re: Nejsou první

Je to přesné, naše společnost nerozlišuje ZLODĚJE co ukradne 10 Kč a 10 000 000 Kč - prostě volbama se nic nezmění... ;-(

1 0
možnosti
VH

Stará kára

7. 3. 2012 21:42
Jen drobná oprava

Před Bártou to byl Jiří Čunek.

Všimněte si: oba reálně a konkrétně zaútočili na kmotry.

4 0
možnosti
IR

demograd

8. 3. 2012 8:35
Re: Jen drobná oprava

To by muselo jít o miliardy, aby to posléze prezident omilostnil:-P;-D8-o;-)

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

7. 3. 2012 20:32
Souhlas a karma

R^ Bárta musel být mnoha politikům v ODS i TOP09 nebezpečný. Třeba se někdo někdy prořekne, co měli Škárka s Kočí slíbeno za jejich zradu.

4 0
možnosti

3lipy

7. 3. 2012 20:11
Člověka potěší,

když zjistí, že se nepodařilo všem vymýt mozky. Díky za objektivní článek. .R^

2 0
možnosti
SČKK

Slušný člověk Kvítek Koranda

7. 3. 2012 19:44
Dobrý článek

R^R^ - až na to, že lidi jsou ovce, pro většinu z nich je to moc chytrý.

4 0
možnosti
D

davvidof

7. 3. 2012 19:53
Re: Dobrý článek

Vy musíte být skutečně výstavní kus , když se vám šplechty tohoto tlachala zdají chytré.

3 0
možnosti
MN

mirni

7. 3. 2012 19:35
rad bych autora upozornil na to, ze Gross

nedostal od sponzora miliony na byt, nybrz malo pres devet set tisic.  Nemam totiz rad  tahle narceni bez jakychokoli dukazu a to bez vyjimky. Proto se mi zdaji hloupe reci o tom kterak Gross nakradl stamiliony... nikdo neresi ze se mu za tahle narceni musely nektere magaziny omlouvat.navic byl policii dvakrat proverovan a jeste z NSZ, a od lonskeho roku se snazili zase neco najit --- ale nenasli nic co by zakladalo moznost vznest obvineni z cehokoli...

1 0
možnosti
P

pěnice

7. 3. 2012 19:38
Re: rad bych autora upozornil na to, ze Gross

jasně, Gross je skvělý podnikatel a peníze si našetřil. Tak jako všichni ostatní. Rv

7 0
možnosti
PV

pavsson

7. 3. 2012 19:27
Zombie

Podle mého názoru VV jsou už dávno po smrti a to, co sledujeme jsou už jen zombie. Normální a dokonce ani nenormální člověk se takhle nemůže chovat a vyjadřovat.

3 0
možnosti
P

pěnice

7. 3. 2012 19:41
Re: Zombie

V tom Vám dávám za pravdu. Ti z ostatních stran jsou šikovní, ti už to za dvacet let zvládají přímo profesionálně.

1 0
možnosti