Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

"v padesátých letech nejchytřejší." byl Vaš. A ještě chytřejší v 90. letech a v  novém tisíciletí.

0 0
možnosti
Foto

To sem sice nepatří, ale je to trošku jinak. Chytřejší byl relativně, protože jeho soudci v 90. letech byli blbější. Ale třeba blbější nebyli, jen asi byli "vychváváni"  stejnými učiteli jako on;-)

0 1
možnosti

Otázka zní, jak dlouho trvala padesátá letá? Vztahuje se Vaše téze také na pětiletí 1955-1959?

1 0
možnosti
Foto

Smrtí Stalina 5. března 1953 by končila, ale u nás to bylo se zpožděním;-)

0 0
možnosti
AB

Tak to já nepamatuji.

0 0
možnosti
LC

Tak jsem si to teda přečetl.

Ten Klaus může v týhle zemi fakt za všechno. Soused, vždycky když za dva dny prohraje výplatu na automatech, tak vykřikuje, že za to může Klaus, protože ten to tady zavedl. Teď Klausovi, podle autora, přibyl na triko i ten metanol. Už zbývá jen sucho, záplavy a neúroda.

4 3
možnosti
Foto

Vynechal jste globální neoteplování:-/;-D;-(

1 1
možnosti
PGS

Ještě jeden Klausův výrok bych připomenul. Je to koncentrovaná podstata pragmetizmu a krédo všech šejdířů a darebáků naší politiky. "Faul, který rozhodčí neviděl, se nestal." Duch tohoto hesla pak byl Klausem a Zemanem vtělen do oposmlouvy a od té= doby tady straší smradí, a ničí mravy a ekonomiku.  ;-DRv

3 3
možnosti
Foto

A co je to faul? Vždyť ten je posuzován naprosto subjektivně. Každý rozhodčí píská podle svého měřítka, jeden ostře, druhý hru více pouští. Takže, skutečně, stal se pouze ten faul, který rozhodčí pískl.

A podobně to přece je třeba i s trestnými činy. Někdo, jako blázen, podává trestní oznámení, ale orgány činné v trestním řízení zjistí, že se žádný trestný čin nestal a stíhání odloží.

2 4
možnosti
PK

P84e88t64r 57K75u58č80e56r40a

10. 12. 2012 15:33

Vzhledem k tomu, ze rad spoluprace s americany, jak treba to euro ekonomicky prechytracit, tak asi uplne vsevedouci nebude.

http://www.nber.org/feldstein/essaysinhonorofVaclavKlaus.html

0 0
možnosti
LS

Ona ta Klausova věta zněla trošičku jinak: "Je obtížné rozlišit čisté a špinavé peníze, protože to na nich není poznat." Ale kdo chce psa bít...

6 2
možnosti
PGS

Není pravda pane Sokole!  Citát autora je přesný a Klaus jej takto použil, když zdůvodňoval, proč ve velké privatizaci nechce, aby privatizátoři prokazovali původ prostředků a to, zda je vůbec mají. A tak došlo k tomu, že lidé, kteří neměli ani na zaplacení nájmu, si vzali z Banky úvěr, který nebyli schopni splácet a zničili banku i fabriku. Hlavně, že přispěli jménem mrtvol na volební fond ODS! ;-DRv

6 3
možnosti
Foto

Pane kolego, můj kamarád Petr říkával: Když Tě ženská přestane milovat, tak ji vadí i modré oči. Ale Vy jste Klause asi nikdy nemiloval a tak to máte jednodušší.. Takže popořadě:    1. Špinavé peníze. Klaus nikdy nelegalizoval korupci. Jednak to ani nejde a hlavně, on říkal jediné a sice, že nerozezná čisté od špinavých peněz. A Vy byste ej v jeho postavení dokázal rozeznat? Jak?

2. Přímá volba prezidenta samozřejmě je populistická. Nemá oporu ani v ústavě (duchu a konstrukci ústavy), ani v tradici naší parlamentní a ne prezidentské demokracie.

3. Trh samozřejmě nejlépe reguluje ceny. Vy jste myslel, že Státní plánovací komise?

4. A mohl byste prosím nám laikům vysvětlit, díky kterým zákonům zde bují metanolový byznys? To by bylo opravdu výživné a lid by se radoval, že mu konečně otevíráte oči.

8 6
možnosti
Foto

On asi, jako vy, měl dobré vztahy se soudruhy, kteří ho pouštěli na stáže do zahraničí. Proto jim po revoluci dovolil prát penízky a nechat jejich majetky nedotknutelné. Trh bez pravidel neexistuje nikde, jen u nás. Proto se nyní lidé kloní k levici, kde jsou ti samí, jako v "pravici", jen umí lidmi lépe manipulovat.. A přímá volba byla zákonem uznána a Klaus ho podepsal. Metanolový trh bují díky daňovým zákonům. Je to od dob, kdy byl Klaus ministrem financí. Je to stejný princip jako s topnými oleji.

3 4
možnosti
JA

J82o68s39e90f 74A25n71t70o69š

10. 12. 2012 15:01

Vydejte knihu : Hlupák v důchodu

8 2
možnosti
Foto

Vy to jistě víte nejlíp;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x

Seznam rubrik