Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

9. 1. 2012 7:54
otrlému voliči to může být jedno

Antož on bude moci rozhodovat a jít volit zase až o příštím vyhlášeném  termínu voleb.  Spíše je otázka, zda se nějaká zodpovědnost projeví v Nečasovi a Kalouskovi, Veverek v koalici se zbaví,sami převezmou zodpovědnost a budou čelit jak hlasování o důvěře vládě ve sněmovně (doslova očekávat za svou kvalitní práci podporu "napříč politickým spektrem), ba dokonce že zariskují předčasné volby a nechají rozhodnout voliče. Asi si odpovíte sám...:-)

0 0
možnosti
R

raks

8. 1. 2012 21:19
taky se mi nelíbí

když se navyšuje počet výborů ve sněmovně. Ovšem srovnejte to s kauzou Promopro, po té už ani pes neštěkne, a kolik to bylo odkloněných peněz, a kdo za to šel klečet? To ještě Véčka nebyla na světě, jinak jste to na ně taky svedl.

A pokud má stát budovy pro ministerstva, má nemovitosti, alespoň něco. Jakmile to nakoupí šikulové a kulichové, peníze zmiznou současně s budovami a stát ostrouhá. ČSSD a ODS konaly dost dlouho, VV toho ještě nestačily rozkrást ani tisícinu ( o jaké kauze kromě soukromých peněz víte?) ve srovnání se zavedenými giganty. Tak laskavě měřte všem stejným loktem. Pokud tedy ještě nedopíjíte zbytky ze Silvestra, to bych potom chápal, v delírce má člověk různé fantasmagorie;-)

0 0
možnosti

3lipy

8. 1. 2012 21:34
Re: taky se mi nelíbí

VV neukradly nic!

A ukazuje se, že i kauza "Bárta" byla Škarkou a Kočí zmanipulované! Už to šetří policie.

Doufám, že až policie-.soud Bártu očistí. Kolik štvavých novinářů a blogéru se potom omluví?.

0 0
možnosti
P

pěnice

8. 1. 2012 19:55
To Kalousek je lepší frajer,

ten pronáší jen tak mezi řečí, že když to nepostačí zvedne zase daně ,případně DPH na dvacet procent. To bude radosti !  VV je potřeba pořád napadat, aby náhodou je lidé nevolili. Není nad staré gaunery.

0 0
možnosti

3lipy

8. 1. 2012 21:27
Re: To Kalousek je lepší frajer,

R^

0 0
možnosti
LC

jáša

8. 1. 2012 19:50
John s Bártou

musí udržovat pozornost veřejností právě takovými ptákovinami , jinak by po nich za chvíli ani pes neštěkl. Pokud by se jím bylo podařilo hned na počátku vládu potopit, jistě by byli posílili , lidé by jim věřili a dneska mohli být v podstatně lepší situáci, než před zánikem.

0 0
možnosti

3lipy

8. 1. 2012 19:39
U nás se nejvíce cení

nemít žádný nápad, nic neměnit, nechat všechno při starém...A přitom se nejvíce volá po změně. Véčka měla potopit vládu hned, tak by došly ocenění...

0 0
možnosti
OK

old-fashioned Kokodák

8. 1. 2012 19:24
nebojte, nevyspí

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x

Seznam rubrik