Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

21. 7. 2012 10:28
právě naopak,

Kmotři teď začnou mít hrozné sny.  Měli klidný spánek po 20 let, kdy si mohli tiše krást i ve spojení s politiky, dokud ti politici ve vládách měli důvěru občanů, a mohli ty zlodějiny přikrýt drobným bonmotem o "neviditelné ruce trhu" o nevyhnutelných ztrátách, o liberalizaci  o politické zodpovědnosti, atd...A taky, dokud byl konsensus i mezi ČSSD a ODS politiky ty zlodějiny krýt společně. Takže, i když se kradlo, tak lidé volili ty stejné a podobné politiky a ti poskytovali tichou ochranu kmotrům

Jenže, současné kroky vlády při ochraně nejen těch kmotrů ale i sama sebe se už dostala za hranici možne tolerantnosti voličů. Po dnešních krocích vlády už je nikdo volit nebude - a oni už pan nebudou poskyrovat ochranu kmotrům. .Až padne tahle vláda-ať za 2 roky, nebo možná za pár měsíců či týdnů, tak si pro ty kmotry policie pří jde...

1 1
možnosti
VH

Stará kára

21. 7. 2012 12:33
Fajn

A koho že "lidé" budou volit?

1 1
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

21. 7. 2012 6:49
Mýlíte se pane kolego (dříve BB LN)

Pro případné výběrové řízení pan Zeman vůbec nepotřebuje měnit žádný zákon. Protože, v demokracii, co není zákonem zakázáno, je automaticky povoleno. Takže je opravdu na panu Zemanovi, jakým způsobem nástupce pana Rampuly vybere. Na druhé straně by mu to ale ministr neměl předepisovat. Ale může říci, že jmenuje pouze osobu, která vyšla z transparentního výběrového řízení. Je to snad něco proti něčemu?

Jen si vzpomeňte na peripetie se jmenováním soudců Ústavního soudu. Senát velmi často shodil prezidentův návrh ze stolu a nemusel nikomu nic zdůvodňovat. Ono to také není nic příjemného muset podepsat rozhodnutí, které za mě učinil někdo jiný.

Ano, v rozhodnutí nejmenovat Bradáčovou mohou být politické důvody. Ale tak to prostě v životě chodí a nikdy to nebude jinak. Co jiného by mělo rozhodovat než politické důvody? Díky Bohu nežijeme v přímé demokracii.

0 0
možnosti
IR

Ivo Rottenberg

21. 7. 2012 8:18
Re: Mýlíte se pane kolego (dříve BB LN)

Je opravdu velmi obtížné dosadit na klíčová místa pouze ty, kteří budou poslušní a při tom si my prosťáčci budeme myslet, že to bylo pro spravedlnost dobré rozhodnutí;-D Na tom asi Nečas stále pracuje, jen co to dá vymýšlení důvodů ke změnám:-P

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

21. 7. 2012 5:03
Kmotři by si poradili

i s Bradáčovou. Kdyby zlobila tak ji nechají zlikvidovat. Na zločineckém trhu bych cenu jejího života odhadnul tak na mega:-) To přijede profík udělá bum a jako by se zem slehla. Takto odpráskli jednoho známého ranou mezi oči, když se šel podívat, kdo zvoní. Jeho družka vyběhla a viděla záda pána, který v absolutním poklidu zahybá za roh. Ono tam, kde jde o miliardy, tam už jde o kejhák.

0 0
možnosti
IR

Ivo Rottenberg

21. 7. 2012 8:20
Re: Kmotři by si poradili

To musí být stresující, Vzpomínám, jak v ulici Na bojišti zabili babičku kvůli 40 (čtyřiceti) korunám!!

1 1
možnosti
LH

Lady Humussprey

21. 7. 2012 1:10
Hlavně, že v tom máš jasno a správně ideologicky jsi do toho

zamíchal Stalina a Lenina. Nevěřila bych, za co všechno jsou i po stu letech odpovědní. Vy pravičáci jste vlastně nešťastní. To by mě zajímalo, jak si třeba tebe mohou potomci vážit. Když já si vzpomenu na svého tátu, jaký on to byl ve tvých letech moudrý pán a teď tě k němu přirovnám, tak to dopadáš velice bledě.

1 1
možnosti
IR

Ivo Rottenberg

21. 7. 2012 8:47
Re: Hlavně, že v tom máš jasno a správně ideologicky jsi do toho

Tím se netrapte, je to jen Váš problém;-)

0 0
možnosti
F

fáfa

21. 7. 2012 1:03
no jo. "Jak popleta do toho vidí". Aspoň si nepleťte jména.

1 1
možnosti
IR

Ivo Rottenberg

21. 7. 2012 8:12
Re: no jo.

Omlouvám se, jen nevím, komu víc;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x

Seznam rubrik