Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane kolego, znáte Darwinovu cenu? Je na Internetu. Za konzumací závadného alkoholu a následným úmrtím za účelem totálního zhloupnutí a ztráty pudu sebezáchovy se asi Darwinova cena nedostane (uděluje se jen jednou za rok), ale na osmifinále by to snad mohlo stačit.

0 0
možnosti
Foto

A co přirozený výběr?

0 0
možnosti
VH

Co byl - podle vás -  omyl ministra? Prohibice, neprohibice z počátku či současné zrušení prohibice? Z článku jsem to moc nepochopil.

  Blbci totiž budou vždy věřit, že se jim nemůže nic stát. Jedno, zda pijí podezřelý alkohol, jezdí jak blázni či skáčou do vody z mostu na neznámém místě.

0 0
možnosti
Foto

Ministr nezná mentalitu většiny národa. Jakmile se jen naznačilo, že bude nějaký zákaz, vrhli se do obchodů a kupovali. No a nyní mají mezi sebou 50 hl metanolového chlastu;-(

0 0
možnosti
OF

Vánoční připítek ? Co to je ? To je komunistická zhovadilost.  Ja píji celý rok ,ale na vánoce se alkoholu ani nedotknu. Za co může ministr zdravotnictví ?O tom, že se u nás pančuje alkohol víme všichni už  více jek 20 let, nebylo v zájmu státu dát výrobu alkoholu

pod kotrolu, stejně jako u LTO. Stejně se divím, že nám Polsko nevyhlásilo válku, za to že už 20 let travíme polské občany a  alkoholiky naším psudoalkoholem.Kdo za mlada pil wodku wyborovou, jako já, se po současném  českém patoku může akorát zblít.

0 0
možnosti
JR

Pred vyhlasenim "prohibice" zemrelo behem 11 dnu cca 20 osob. Za dobu prohibice (14 dni) zemrelo 6 osob, tzn. 0,43 osoby za den, zatomco pred to bylo 1,8 osoby/den.

0 0
možnosti
Foto

Prohibice jen upozornila, že bude nutné udělat zásoby, takže nyní umírají další a je jedno, jestli 0,0001 člověka na den. Důležité je, že existuje cca PĚT TISÍC litrů nenalezeného metanolu. A ten bude stále blbce, kteří bez alkoholu nevydrží, zabíjet!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x

Seznam rubrik