Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

milacer

18. 9. 2012 10:53
A co na to Kalousek?

A není vám divné, že se za celou dobu neobjevil Kalousek? Kdepak je, proč se nevyjadřuje k daňovým únikům? U Parkované křičel do médií, co je to za bo...l, že si dovolili Vlastu obvinit, a nyní za sebe posílá jen náměstka, kterého do té doby nikdo neznal. Nebo že by se také napil? Takové štěstí by nás snad ani potkat nemohlo.

0 0
možnosti
IR

Ivo Rottenberg

18. 9. 2012 11:41
Re: A co na to Kalousek?

Asi čeká, že vyrazí i s Blanickými rytíři;-)

0 0
možnosti
O

oooo

18. 9. 2012 10:33
Velký průšvih snad přinese bezpečnější budoucnost

"..a tak se ministr zdravotnictví odhodlal k zoufalému činu. .. Že to nic nevyřeší, dokud se nenajde zdroj a cesty pančovaného

alkoholu, je snad nepochopitelné jen státním úředníkům."

Vyřeší to STRAŠNĚ MOC! Nevím, jakou hodnotu v Kč má pro vás lidský život, ale toto opatření bezpochyby zachránilo mnoho lidských životů - než se přesně najdou všechny možné zdroje otrav. Byť by to byl i jeden jediný lidský život - má vyšší hodnotu, než celá roční produkce alkoholu v této zemi. Vláda není ten zločinec, který tráví lidi, vláda se ty zločince snaží chytit a než je všechny pochytá, tak musí chránit zdraví lidu. Je to složité pochopit?

0 0
možnosti
P

pablo_II

18. 9. 2012 11:23
Re: Velký průšvih snad přinese bezpečnější budoucnost

Opravdu? na kolik si cení lidský život české soudy? A je rozdíl mei cenou života vzdělaného vědce s globálním přínosem pro společnost a nádržního alkoholika? Jakou cenu má život člověka, který navzdory všeobecně známé informaci o výskytu smrtelně jedovatého pančovaného alkoholu jde a koupí si láhev rizikového produkutu (bez kolku, podezřele levný mimo velký obchodní řetězec atd.) a vypije ji protože "musí"? V současné situaci se skutečně ke koupi a konzumaci něčeho takového odhodlá jen někdo zcela nerozumný, nebo notorický alkoholik, který prostě musí mít svou dávku. je správné aby na úkor takového člověka přicházela ČR o své dobré jméno a podniky, které zaměstanávají lidi o prodej a o zisky?Stát o daně? Každý nech´t si odpoví sám jestli život alkohlika stojí za to všechno...

1 0
možnosti
C

carolusI

17. 9. 2012 19:09
Tenhle malér

nezpůsobily malé pállenice. Tady někdo dodal cisternu metylalkoholu s falešnými doklady.

Zajímavou věc řekl náměstek ministra financí v nedělní žvanírně. Totiž že existuje dokonalé elektronické sledování cisteren s etylalkoholem. Stejne sledování metylalkoholu udajně nejde zavést, jelikož prý to zakazují předpisy EU. Nevím zda je to pravda, nebo jen tradiční maskování domácích blbostí, ale rozhodně je to informace, která si zaslouží podrobné prozkoumání. Za takový předpis určitě nějací úředníci slušně inkasují. Tipoval bych na ty domácí. !!

3 0
možnosti
KV

valissen

18. 9. 2012 10:08
Re: Tenhle malér

Nezbývá než plně souhlasit. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x

Seznam rubrik