Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

v.moravan

28. 3. 2008 12:36
Odkaz

S mnoha věcmi uvedenými v článku souhlasím. Na některé položené otázky možná najdete odpověď na mém blogu zvláště v článku Bajka. S pozdravem V.Moravan

http://moravan.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti
JM

Hucul

27. 3. 2008 11:12
Souhlas.

Politici vidi v mnozicim se stadu barbaru snadno presvedcitelne masy volicu. Ale uz nevidi, ze mne, Evropance, vyhrozuji v autobuse cestou z prace, v Evrope, muslimove podrezanim za to, ze mam rozpustene vlasy a tricko s vystrihem. Tedy ze importujeme skupinu lidi, ktera sama od sebe narusta a pritom neni ani za mak presvedcena o tom, ze je zivena kulturou, ktera by stala za zminku. Ti lide nas sem prijeli vyzrat a konvertovat. V CR to nevidite, ja to mam ve Svedsku pred sebou den za dnem. Jedu do prace a ani jeden satek na hlave nevidim. Odpoledne ale uz nezamestnani vstali a tak je mesto plne zahalenych zen, ktere se po vas neboji plivnout jen za to, ze mate u nohy psa nebo ze se narozdil od nich nestydite nemit na sobe pytel od brambor. To nabozenstvi je nebezpecne.

0 0
možnosti
K

kion1

27. 3. 2008 12:23
Re: Souhlas.

R^[>-]

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

27. 3. 2008 0:34
Romane, jste to Vy ?

Vy jste si zalozil blog 8-o? Tak schvalne jestli nekdy napisete neco, za co Vam poslu karmu;-)

0 0
možnosti
K

kion1

27. 3. 2008 8:36
Re: Romane, jste to Vy ?

Založil jsem blog,a nedělám to kvůli karmě;-)

Třeba se Vám Andreo možná něco,někdy bude líbit,ale opravdu je mi to jedno.Zatím:-)R^[>-]

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

26. 3. 2008 22:00
Kosovo, dámy a pánové,

Kosovo je naše budoucnost, pokud se urychleně nevzpamatujeme.  Srbové byli taky "tolerantní" k zanedbatelné menšině, která se ale za jejich piodpory dokázala množit 5x rychleji než oni sami. Po pár generacích se stali ve vlastní zemi menšinou, nakonec ji ztratili docela. Dnešní Evropa je slabošská, degenerovaná, ve fázi rozkladu jako říše Římská před pádem. Dokud byl Krassus ochoten osobně vstát z lázně a vytáhnout do pole proti Spartakovi, měl Řím šanci. Když jeho následovníci, než by vstali z pohovky raději předali moc barbarům, Řím skončil. EUrobyrokraté si nechají za peníze daňových poplatníků vyrobit zlatem a rubíny zdobené modlicí koberce,  kanceláře doplní o vyznačení směru k Mecce a do jednacího řádu přestávky na povinnou modlitbu. Škodní nebudou, přestávky budou mít placené, po dobu ramadánu si stanoví placené volno s nočním pohoštěním zdarma. Allah Akbar!

0 0
možnosti
K

kion1

27. 3. 2008 8:36
Re: Kosovo, dámy a pánové,

R^[>-]

0 0
možnosti
C

Cody666

26. 3. 2008 21:12
Možná proto

že si podstatná část (a pravděpodobně většina) obyvatel sjednocenou Evropu přeje?

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2763x
Nikomu své názory nenutím.Jen doufám,že hodně lidí má názory podobné.

Seznam rubrik