Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Blechová

2. 5. 2008 11:14
Klid, já jen doufala, ....

že pokud někoho kritizujete, víte koho, rozumíte čtenému textu a měl byste umět trošku česky.

Mýlila jsem se, promiňte.

Ono v tom Vašem blábolu bylo čárek asi tak dvakrát víc, než být mělo, ale to je jedno. U tak nesmyslného textu je vlastně jeho forma nedůležitá.

Pro Vaši informaci, články pana Kostlána čtu už leta pravidelně a velmi ráda, ty Vaše neznám. Ovšem asi žádná škoda, o nic nepřicházím.

Diskusi pan Kostlán neotevřel asi kvůli podobným velikánům jako jste Vy. Nevím...?

0 0
možnosti
K

kion1

2. 5. 2008 14:28
Re: Klid, já jen doufala, ....

Jestli rozumíte čtenému textu, tak o tom by se dalo s úspěchem pochybovat;-D.Kritizuji Kostlána, ono jich těch Kostlánu, je na blogu víc?Nevšiml jsem si.

Váš názor Vám neberu, čtěte si "pana"Kostlána dál, nevím proč jste mne o tom informovala?Víte strašně mi trhá žíly, že nečtete méčlánky, možná tomu nebudete věřit, ale je mi to jedno;-D.

Píšu sem jen své názory, a obhajuji je, a když někdo, jako Kostlán udělá, něco tak nízkého, tak mu to vrátím.:-)

0 0
možnosti
B

Blechová

1. 5. 2008 13:20
Naučte se česky, člověče!

Pane Pražáku,to je tedy úroveň. Jste hvězda všech hvězd! Netuším sice, co jste chtěl říct, ale zvládl jste to docela květnatě. Čeština Vám zjevně dělá problémy už v nadpisu - co dělá ta nadbytečná čárka za slovem vymyslet? Proč píšete kronika-lze bez mezer, ona je tu nějaká nová částice "lze"? Pane Prážáku, Vy rozhodně nemůžete být Pražák, Vy jste jistotně Křovák, a to velmi původní, civilizací nedotčený. Naučte se česky, když už chcete "obhajovat zájmy české většiny". Je hnus neumět česky plknout, na Vašem místě bych raději předstírala, že jsem se zrovna přistěhovala...Nevím, jak se nula Vašich rozměrů vůbec může troufnout kritizovat něco, co napsal pan Kostlán. Až se naučíte psát a číst, zkuste si od něj přečíst pár věcí, možná se pak konečně naučíte i stydět sám za sebe.

0 0
možnosti
K

kion1

1. 5. 2008 20:28
Re: Naučte se česky, člověče!

Omlouvám se za chyby.Vy si zjevně také neděláte problémy s mezerami, čárkami:-).Jestli nevíte, co jsem článkem mínil, přečtěte si poslední výplod "génia" Kostlána, možná Vám to docvakne.

O jeho "velikosti" svědčí i zákaz diskusí pod jeho "články":-)

Jinak přeji hezký zbytek dne, nulo, ani nevím vlastně jakých rozměrů:-/;-DRv

0 0
možnosti
K

kion1

29. 4. 2008 15:10
Volič Národní strany

Pro Andreu Bartošovou:

Naznačit?Ať své názory obhajuje v diskusích, pak ho budu respektovat, takovéto unfair útoky, navíc ještě v článku tady na blogu, který prostě k tomu neslouží, jsou neuvěřitelně odporné:-/

Jméno Jindřicha Předposlaného, navíc záměrně vulgarizoval, jemu chtěl naznačit co?Tohle se může???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jinak přeji hezký den.

0 0
možnosti
O

ondrakrejsa

29. 4. 2008 16:05
Re: Volič Národní strany

on se totiz Predposlany nejmenuje. Zadny takovy clovek u nas nepodnika - presto uvadi,ze je majitelem stavebni firmy. Zadny clovek tohoto prijmeni v CR neexistuje. Tak  kdo to asi je? proc se skryva pod  smyslene prijmeni?  Co to  o nem rika?

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

29. 4. 2008 14:55
Kostlán je jako ti muslimové

On a oni mohou vše, ostatní je třeba zakázat. Současná media zásadně neuvádějí rasu ani národnost pachatelů. Ta se objeví obvykle až v diskusích jako spekulace. Diskuse jsou obvykle potom zrušeny. Je mi ho líto.

0 0
možnosti
K

kion1

29. 4. 2008 15:11
Re: Kostlán je jako ti muslimové

souhlasím.

0 0
možnosti
T

totalkeks

29. 4. 2008 14:47
Zato diskuze s vámi

to je učiněná radost. Jaká skvělá argumentace, jaké skvělé, skutečně podložené názory. Vy a jedna pravda? Kdeže! Vzhlížím k vám jako k jedinému východisku a spasiteli při nadcházejícím konci světa, pardon, třetí světové, pardon, ztrátě naší identity zkrze plíživé islámské nebezpečí. Někdo by měl něco udělat! A dozajista tím někým budete vy a tím něčím, to zase víte jen vy... Doufám, že na mne vůbec nezareagujete, nebo mě opět poučíte o tom jak jsem hloupý. Vlastně i váš obligátní palec a česká vlajka by mě dostala do menšího duševního orgasmu.

0 0
možnosti
K

kion1

29. 4. 2008 14:52
Re: Zato diskuze s vámi

Děkuji.Pobavil jste mne;-D:-)

0 0
možnosti
MK

wopi

29. 4. 2008 12:13
Kostlán je fakt

Rv (a daleko k němu nemá Špáta - král neivních demagogů)

0 0
možnosti
BB

miyu

29. 4. 2008 11:05
Muj nazor

tak ted jsem docetla Kostlana a musim rict... neco ubozejsiho fakt vymyslet nejde. Nektere jeho clanky mi prijdou nahodou docela fajn, ale "cerna kronika" je podle me neco co mohl splodit jen nekdo s IQ bublajiciho bahna. Takove prime urazeni konkretnich blogeru je dost ubohe. Jenomze Mesije Kostlanovi se nic nestane, neb stoji na "spravne" strane. Stursu smazali za nenapadne otreni o Bangu, u Bangy jim nevadi konkretni navazeni do lidi. Ja osobne bych se nedivila, kdyby se "cerna kronika" dostala do sekce DOPORUCUJEME. Lidi jako Kostlan si proste neuvedomuji ze tahleta permanentni nas.ranost vuci romum je podnecovana nejvic PRAVE tim dvojim metrem.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

29. 4. 2008 8:26
Pokud se objevují

nenávistné paušalizující články. Zřejmě i od Vás. Netuším, co Vám vadí, nastaví-li někdo takovým článkům zrcadlo. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. O znemožnění diskuse jsem také vážně uvažoval, ale rozhodlo to, že bych se když už nic jiného nepobavil.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

29. 4. 2008 8:33
Re: Pokud se objevují

kdyz uz jsme u toho zrcadla ... me by opravdu zajimalo, proc se nesmi uvadet u pachatele narodnost ... pokud nejaky druh trestne cinnosti pachaji temer vylucne prislusnici jedne nepocetne minority, nevidim jediny duvod, proc takovy fakt nejakym zpusobem zamlcovat ... zrovna tak, az budou 95 procent rekneme znasilneni pachat kuprikladu plesati jednoruci kladenaci (nic proti kladnu, tohle je jenom priklad), bude pro me podstatna informace, ze plesaty jednoruky kladenak znovu nekoho znasilnil, a tudiz si ma moje pritelkyne na plesate jednoruke kladenaky davat zvyseny pozor ...

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

29. 4. 2008 8:22
Az Vas prejdou emoce,

tak zkuste Romane popremyslet, co Vam chtel p. Kostlan timto clankem naznacit... Schvalne, prijdete na to ;-)?

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

29. 4. 2008 8:29
Re: Az Vas prejdou emoce,

tak schvalne ... co treba fakt, ze jisty druh majetkove trestne cinnosti pacha stejne procento romu i neromu ? (samozrejme, ze v porovnani s percentuelnim zastoupenim te ktere skupiny obcanu ve spolecnosti)

protoze pokud tak tomu ciste nahodou neni, zrejme by bylo vhodne na tento fakt upozornit ... ;-)

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

29. 4. 2008 7:16
mám jiný pohled na svět

než  vy, necítím potřebu se ztotožňovat s názory pana Kostlána.

Používat prostor na blogu k ventilování  osobních záští vůči jinému blogerovi je poněkud ubohé. Zcela tomu odpovídá ta část diskuse,která je podobná hloučku páťáků o peřstávce: Hele,  ten Kostlán je ale divnej,co....

0 0
možnosti
K

kion1

29. 4. 2008 8:26
Re: mám jiný pohled na svět

to vysvětlete panu Kostlánovi:-)

0 0
možnosti