Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dr No

6. 1. 2011 18:08
Jasně, vyřeší to ještě víc policajtů.

Ještě víc radarů na kraji obcí, ještě důslednější kontroly lékárniček, ještě nulovější tolerance k alkoholu a ještě častější dýchání .....

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

6. 1. 2011 19:13
Re: Jasně, vyřeší to ještě víc policajtů.

…a ještě víc krádeží aut (odtahy).

0 0
možnosti
G

Gmur

6. 1. 2011 16:19
rekordni pokuta za rychlou jizdu

http://www.sueddeutsche.de/auto/rekord-bussgeld-euro-strafe-fuer-schweizer-bleifuss-1.67568

Manik jel 130 km v obci a pokuta cinila, jak si zjistil soud podle jeho majetku, 299000 CHF neboli 200 000 EUR neboli pro Cechy asi 4 miliony 920 tisic korun. !!

0 0
možnosti
C

certik_bertik

6. 1. 2011 16:03
nechápu

tyhle cavyky, tomu "Rimmerovi" by měli sebrat řidičák na 10 let a pořádnou pokutičku a bylo by to, nechápu co tohle někdo tahá do televize

0 0
možnosti
J

jurneff

6. 1. 2011 15:14
Krásný příklad neschopnosti

je tento týden médii uvedená reportáž o superakci policistů - kontrola lékárniček a také toho, zda si některý chudák náhodou nezapomněl vyměnit řidičák. To by totiž určitě mělo vliv na jeho schopnost řídit vozidlo.

Místo toho, aby policajti sledovali nebezpečnou jízdu................ 8-o

0 0
možnosti
MB

buxus

6. 1. 2011 14:08
Karma

Jasně, že musíme začít sami u sebe. Stále ještě považujeme - alespoň větší část naší společnosti - bezohledné a agresivní jednání na silnici za něco přijatelného. Bude-li se někdo ve slušné společnosti chlubit, jak někoho ohrožoval nožem, přístě ho nikam nepozvou. Bude-li ale vykládat, jak si někoho "vychutnal" na silnici, nebo jak udělá trasu Praha - Brno za neuvěřitelně krátkou dobu bude možná považován za vejtahu, ale přijatelného vejtahu. To všechno v zemi, kde prezident Havel v pokročilém věku a nepříliš dobrém zdravotním stavu prožene prototyp Fabie (za jehož volantem sedí poprvé) vysoko nad rychlostní limit. To všchno v zemi, kde kdejaká celebrita s oblibou vypráví o tom jak nedodržuje dopravní předpisy a jak, poté co je zastavena, si silniční hlídka sedne před celebritou na zadek a s omluvou jí propustí dál.

0 0
možnosti
PH

petrph

6. 1. 2011 14:03
snadná práce

Možná by stálo (a určitě by to nebyl problém), nechat si udělat statistiku stíhaných a šetřených přestupků které policie třeba za rok hrdinně nasbírala. Kolik bylo za překročenou rychlost (když policie za bukem sledovala překročení 50ky na okraji obce), kolik za skutečně nebezpečnou rychlost 140-160 někde na dálnici.Kolik za přehlédnutí značky přikázaného odbočení na nepřehlédnutelném rozestavěném úseku,kolik za zde uvedené pirátské předjíždění, kolik za kontrolu lékárniček...

Možná že by se zjistilo že rezervy jsou a nemalé....:-)

0 0
možnosti
J

jarno3

6. 1. 2011 14:19
Re: snadná práce

To by byla práce opravdu snadná. Policajti  žádné takové záznamy nevedou. Je zajímá pouze výše vybraných pokut , lhostejno za co.  A čím víc, tím líp.Právě proto jsou radary  nejvíc na místech, kde řidiči nikoho neohrozí, ale spolehlivě jim plní výběrčí plány.  Za to jsou hodnocení.O místech překročení rychlosti se nedovíte vůbec nic, stejně jako o druzích přestupků. Přesně podle jejich hesla: buzerovat a kasírovat.

0 0
možnosti
B

Boridoj

6. 1. 2011 13:57
Daleko byste nedojel.

Pane Onderko, nevím jak zkušený a ukázněný jste řidič, proto si dovolím Vám předat moji vlastní zkušenost. Jsem řidičem již přes padesát let a pamatuji ještě časy, kdy řidiči byli ukáznění, ohleduplní a zejména řidiči z povolání byli většinou praví džentlmeni. Já sám se snažím jezdit ukázněně nejen proto, abych se vyhnul trestnímu postihu policistů, ale také proto, abych si nepřivodil případný karambol a zbytečné výdaje za opravu svého vozidla. Proto se na silnici zásadně nikomu "nelepím na kufr" a snažím se udržovat za přede mnou jedoucím vozidlem bezpečný odstup. Co je mi to ale platné, když jakmile si vytvořím mezeru, okamžitě se mi tam vecpe nějaký hňup. Vytvořím novou mezeru a situace se opakuje. Poraďte, pane Onderko, jak se mám chovat, abych nebyl ostatním za vola a abych se včas dostal do cíle své cesty. Myslíte, ža to spraví nějaký zákon? Moc o tom pochybuji.

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

6. 1. 2011 13:52
A co tak přestat v Brně krást auta, primátore?

A co tak přestat krást auta, co? To by ale zase nebylo na výplaty a na prémie, že…

Kudy chodil, tudy krad, byl to sociální demokrat!

0 0
možnosti
J

jarno3

6. 1. 2011 13:43
Díky, pane primátore,

že nejste ministrem dopravy. Měli bychom se na co těšit! A protože vaše názory a názory vašeho stranického souputníka Tejce dokazují, že jste se nic nenaučili a nic nezapomněli,pokusím se je korigovat. Svým poukazem na devadesátá léta bezostyšně sdělujete lidem, že ti patřiční si už nakradli, jsou  movití, beztrestní,  "za vodou", a současný plebs už má jen pokorně držet kušnu. To, že byste s p.Tejcem nejraději ze země udělali policejní stát, je z vašich vyjádření taky dostatečně známo. Tady vám musím připomenout, že ČR je druhá v Evropě v počtu policajtů na 1 občana. Jen ta práce za nima není vidět. Celkem realisticky odhadujete, že represe stav na našich silnicích nic nezlepší, ale nic jiného než represe neumíte navrhnout. Když už tak srdceryvně vyzýváte lidi, aby začali od sebe: jaké číslo má vaše auto?Není to (jistě jen náhodou) 0001? Pokud se mýlím, omlouvám se. Je toho mnohem víc, o čem by se s vámi dalo polemizovat.  A jsem rád, že jsem ve volbách nevolil vás ani vaši stranu.

0 0
možnosti
M

marionlake

6. 1. 2011 13:46
Re: Díky, pane primátore,

Trefa do černého;-D

0 0
možnosti
LPX

Levicový populista XVIII.

6. 1. 2011 13:21
Tak zacnete u sebe

a sdelte nam, jake to jsou navaly stesti, kdyz hejtman Jihomoravskeho kraje vyhraje v tombole 1. cenu a primator Brna druhou cenu. Je to ale kus "stesti" ;-D

0 0
možnosti
CJ

Censor jedere

6. 1. 2011 13:41
Re: Tak zacnete u sebe

;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik