Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

2 600 000 turistů do Prahy dlouho nepřijde. Pumpovat tam peníze je zbytečné. Z hotelu udělat třeba bytový dům.

0 0
možnosti
Foto

To nevysvětlíte, to nemá cenu.

Většina zdejších jednoduchých ekonomů nepochopí, že na hospodu jsou navázány i další profese, jako třeba řezníci, pekaři atd. O dodavatelích alkoholu nemluvím. Jenže když ti dodavatelé masa, pečiva nebudou mít komu dodávat, tak taky nebudou nakupovat a farmář si ty svoje výpěstky může nabouchat. Nemluvím o spoustě řemesel a služeb co se o provoz té hospody starají.

1 0
možnosti

Ty kompenzace restauracím ovšem nevyřeší problémy jejich dodavatelů. A ti bohužel nikoho nezajímají.

0 0
možnosti
Foto

Kdo si ještě vzpomíná na volební heslo ČSSD "Jistoty a prosperita" kdy socanům šéfoval Jiří Paroubek? Dnes by se za svoje nápady houpal hlavou dolů na haluzi.;-O

0 0
možnosti
ZZ

Řekl bych, že autor je tupý jak sociální demokrat a neví která bije !!!

Naštěstí pro něj zavčasu naskočil na vlnu, která jej vynesla ke korytu.

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
VB

A co kdybyste místo hospod chtěli víc chránit např. seniory v ústavech? Hospodští se zase brzy vzpamatují nebo rekvalifikují, ale zmařený lidský život zpět nevrátíte.

1 0
možnosti

A jak je mají více chránit? Úplné uzavření ústavů pro veřejnost i pro příbuzné snad nestačí? To mají každému chovanci přidělit jednoho anděla strážného?:-P

0 0
možnosti
VF

U nás na vsi bývaly 4 hospody. Majitel každé hospody při tom měl dále hospodářství, jehož prostřednictvím částečně zásoboval provoz své hospody. U dvou hospod byl současně výsek masa. Dnes je u nás na vsi jen jedna hospoda s minipivovarem a vlastní kuchyní. Majitel prodává pivo a obědy přes okénko a nevypadá to, že by chtěl krachovat. Možná, že v Praze přijdou provozovatelé o zisky zajištěné prodejem předražených služeb movitým turistům.

5 0
možnosti
JB

J92i19r74i 24B88o84r

13. 10. 2020 12:21

Hloupé.

0 0
možnosti