Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

11. 6. 2010 18:30
Za popravu té Horákové jsou zodpovědni sociální demokrati

stejnou měrou jako komunisti, protože v té době byla sociální demokracie součástí KSČ a soudruh Fierlinger byl významným funkcionářem. Nevzpomínám si, že by se sociální demokrati od 50. let dostatečně distancovali.

0 0
možnosti
IS

IVOSCH1

11. 6. 2010 16:22
Slušná taktika

Akorát od lidí, kteří připustili, že v čele jejich partaje stálo několik let obludárium, to ještě dlouho bude zavánět právě jen tou taktikou. Sorry, ale výkřiky "vidíte, nás ti komouši taky nemají rádi" normálního člověka nepřesvědčí...

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

11. 6. 2010 16:09
Hulvátství k dámě by si neměl dovolovat ani primátor

Pane Onderka, měkl byste se Kateřině Konečné omluvit, ona tady před Listopadem 89 nevládla. Naopak, byl jste to Vy, kdo v uniformě ozbrojeného ochránce železnic pomáhal udržovat při živote prohnilý režim, proti kterému ve chvíli, kdy Vám nemůže nic nabídnout, bojujete.

0 0
možnosti
K

KJV

11. 6. 2010 14:43
O co vlastně jde?

Pane Onderka, jestli má sociální demokracie obhajovat a prosazovat koncepci sociálního státu, nesmí se vzdávat žádné podpory. Jestliže 20 let po historické porážce stalinismu a totalitního komunismu a změnách v Evropě máte stále strach z komunistické strany, je to Vaše věc. Jestliže se ale sociální demokracie při prosazování koncepce sociálního státu vzdát podpory současné komunistické strany, nemá cenu ji volit, protože jsou to propadlé hlasy. Myslím, že by už v zájmu všech lidí se sociálním smýšlením mělo skončit ono desítky let trvající nepřátelství mezi oběma stranami a přenést se přes ideologické a historické předsudky.

0 0
možnosti
K

kostižer

11. 6. 2010 14:16
Navzdory Paulczynskému stojíte za svými názory a .......

....já stojím  pevně  za  Vámi . Nejsem  oranžový  příznivec  , ale Vy  jste pro mě  ten  správný  politický  soupeř .  Na  rozdíl  od  pana  Paulczynského , který  na  Vás nenachází  nit  suchou  a  za  Vašimi  názory  hledá  jen  prospěchářství  a  kariérismus .

0 0
možnosti
JN

Já král 1

11. 6. 2010 12:53
V Brně

vaše strana ztratila právě vaší zásluhou tisíce hlasů. Je to tím, že se o vás uvažovalo jako o ministrovi dopravy, a dopravu v Brně jste za vašeho působení rozes..ral tak,  že se lidé báli o budoucnost dopravy v celém státě.

0 0
možnosti
ML

marlow

11. 6. 2010 12:18
Co kdyby jste prestal plivat

A radsi konecne sestavil nejaky program? Porad mate plna usta reci jaka je CSSD a jaci jsou ostatni. Ja proti levicovemu statu nic nemam, ale muzete nam rict jaka je vubec Vase prestava? Co chcete ve vlade delat? Jak vyresite zadluzeni? Nas nezajimaji obecne plky, my chceme vedet co nam nabizite. Vite to vubec?

0 0
možnosti
ČP

čurila plenkovič

11. 6. 2010 11:28
poslední věta je absurdní

Ta poslední věta Vás odhalila, je mi Vás líto, ale máte to v hlavě asi docela domotaný, pane primátore. Nechápu, jak všechny ty přívlatky souvisí s tím, zvláště ten poslední - slušnost - jsem li doleva či doprava. Slušný může být koneckonců i komunista.

Vaše prohlášení o spolupráci s komunisty chápu jako většina brňáků jako populistické gesto nějak zaujmout a dostat se před komunálními volbami do tisku. Bohužel, ve Vaší straně je to mlácení prázdné slámy, činy a skutky jsou jiné.

Pokud však opravdu stojíte o nespolupráci s komunisty, což si nemyslím, jediná možnost se mi jeví změnit stranu

0 0
možnosti
ML

m. l.

11. 6. 2010 11:56
Re: poslední věta je absurdní

Máte pravdu, jednoho slušného komunistu jsem znal, mučil vězně v narkóze aby je to nebolelo. Ale jinak souhlas :-)

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

11. 6. 2010 11:21
Otázkou je špíš PROČ navrhoval tento zákaz

Když se vrátíme do předvolební kampaně a prohlášení lídrů různých stran, tak mi z toho moc variant koalicí nevycházelo.

- Pravicová koalice - právě se tvořící s možným přispěním ještě KDU a SZ

- Levicová koalice - čSSD + KSčM

- Středolevá koalice - čSSD + VV + KDU + SZ

Nejprřavděpodobnější varianta při výraznějším vítězství čSSD by byla varianta s KSčM a Paroubek by v tu chvíli zcela zapomněl na nějaké Bohumínské usnesení a patřičně by to vysvětlil. P. Onderka má asi strach, aby se do vedení nedostal nějaký Paroubek II., který by takové koalice šel klidně také. Pokud by čSSD byla slušnou stranou, tak by taková usnesení nemusela přijímal a platilo by to automaticky.

0 0
možnosti
J

jurneff

11. 6. 2010 11:13
Jen ta poslední věta pane Onderko,...

ta poslední věta......

Tím jste celý blog shodil.

A přitom si myslím, že zrovna vy byste mohl být představitelem sociálnědemokratické politiky bez agrese, bez neustálých negativ vůči jiným stranám, bez lží, bez bezbřehého používání politického marketingu, bez nesplnitelných slibů, bez neustálého obracení se na spodinu společnosti,.......

Já bych tu novou středolevou sociální demokracii tak rád volil, jen s ní už prosím někdo něco udělejte. Vyhažte celou tu garnituru demagogů, úplatkářů, marxistů a narcisů Rathů, Hašků, Sobotků a Zaorálků, Jandáků a dalších. Tím začněte.

0 0
možnosti
ML

m. l.

11. 6. 2010 11:20
Re: Jen ta poslední věta pane Onderko,...

Levicová strana nemůže fungovat bez lží, protože je celá postavena na lži - lži o tom, že je možné zajistit blahobyt všem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik