Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

24. 8. 2009 19:22
Pane Onderka

Bod cislo 1. je jen spekulace. To nevite. POkud nekomu zmizi auto tak to v zadnem pripade neznamena, ze se nestara o majetek. Nekdo totiz auto odtahl, ze? A nechal vyhni taferu az tak daleko, ze zenska je do smrti zadluzena. $

Jste spokojen? Na fotce vypadate, jako by se vam povedl deal vasecho zivota! Znicit uplneho ubozaka. Perfektni. Rv

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

24. 8. 2009 16:47
Opravdu je tohle ten viník, kterého je třeba trestat?

Nešlo by to vyřešit nějak lidsky, pane Onderka? Vždyť ta paní musí být na smrt vyděšená a v naprosto bezvýchodné situaci, vžijte se do ní. Co se takhle osobně sebrat a jít se s ní dohodnout a spláchnout to ze stolu? Nevím, nakolik se vám vyhýbá úmyslně a nakolik je to vina úředního šimla, případně Alzheimera kohokoliv zúčastněného, ale není to jedno? Vždyť musí žít pod obrovským tlakem, navíc pokud si z ní někdo udělal figurku na šachovnici a využívá ji pro zviditeňování, ventilování své agresivity, mindráků ve jménu spravednosti a neúplatnosti, je to smutné a kruté. Věřím, že pokud jste opravdový profesionál, dokázal byste to vy OSOBNĚ  rychle vyřešit a nenadhazovat stále tím pomyslným ramenem spravednosti. Zrovna řešit na chudákovi, který nemá ani vindru nějakou statisícovou "spravedlivou" pokutu, ať už splátkovým kalendářem, je přece nesmysl, akorát toho člověka tak doženete k sebevraždě.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

24. 8. 2009 17:09
Re: Opravdu je tohle ten viník, kterého je třeba trestat?

A nenapadlo vás někdy že dlužníků jsou statisíce? A jak postupovat u nich? Dluh odpustit? A u koho?U těch co nemají ani vindru? Zákony platí pro každého. Takže nikdo nebude muset platit dluhy? Primátor ten dluh může bez problému smáznout, jenže pak bude zavalen žalobami ze strany všech, kteří v minulosti museli něco platit a rozpočet Brna bude následující roky sloužit pouze k soudním poplatkům a k vracení pokut. Ono je to totiž neobhajitelné.

0 0
možnosti
KA

krabi

24. 8. 2009 15:39
souhlas

pane primátore, zcela s vaším postupem v tomto případě souhlasím. R^

0 0
možnosti
D

da.rock

24. 8. 2009 14:50
Podle toho, co jsem pochopil z mediálních zpráv

je ta paní vypočítavá mrška. Rozmlátila auto a nepojízdný šrot nechala stát někde na parkovišti. Vůz byl zřejmě neopravitelný a proto se té paní docela ulevilo, když jednoho den zmizel. Ušetřila totiž peníze za odtažení a ekologickou likvidaci. Zřejmě tímto pokládala situaci za vyřešenou - není vrak, není problém.

Jenže problém zůstal a paní s úředníky nijak nevyčůrala. Úředníci jsou totiž ještě větší mršky, než ta paní, a zpětně jí to pořádně naúčtovali.

Rád vidím, když vyčuránek dostane přes prsty. Škoda, že si naše úřady troufnou vždy jen na ty malé, ti velcí vyčůránci jsou pro ně nedosažitelní - a nebo jim rovnou šéfují....

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik