Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M86i78l66a12n 13K28e74s89l

18. 6. 2020 23:11

Máte svoje zkušenosti.Ve čtyřiceti letech a v situaci,která tady ještě nebyla?Já bych tu starost nechal těm,kteří již několik let úspěšně vládnout.Nechte to na taťku.

0 0
možnosti

To píše sám pětapadesátiletý taťka - fotka už není asi dvacet let aktuální, uvedená funkce také třetí volení období neodpovídá.

0 0
možnosti
JV

Mně se také velice líbí, jak to vláda hezky zaokrouhluje po stovkách miliard. Přece nejsme žádní čučkaři.:-)

0 0
možnosti
JP

J81a18n 60P46a10v26l57í55k

18. 6. 2020 17:01

Principiálně bych měl problém vstoupit do vlády s mafiánem.

1 0
možnosti
JR

J33a88n 59R49á90ž

18. 6. 2020 16:22

Jednoduché řešení aby takový schodek bez jasného sdělení, za co se peníze reálně utratí, aby to bylo pro občany prospěšné, prostě poslanci vládě neodsouhlasí. Ale jsem přesvědčen, že odsouhlasí, i když budou napřed dlouho exhibovat za řečnickým pultem, neboť čeho se poslanci mimo většiny z řad ANO, ODS a Pirátů dnes nejvíc bojí, jsou předčasné volby. A je jasné, že když vláda s tímto návrhem spojí otázku důvěry, nastává velký průšvih i pro pana poslance Onderku. Jak znám poměry v brněnské ČSSD, tak pan Onderka nemá jistotu, že by se na první místo kandidátky dostal a víc poslanců jak jednoho asi v Brně tato strana nezíská. Takže celý článek, i když svou logiku má, což nepopírám, jsou především sebepropagační kecy.

2 0
možnosti
JK

Obávám se, že značná část těch peněz je už pryč, jen ještě nejsou MF zaúčtovány do výdajů. Co se podívat na účty odložených plateb (po schválení navýšení rozpočtu), zálohové platby, dotace čekající na vyrovnání z EU (které je zastaveno) a podobné schovávací účty. Na straně příjmové se dají takové srandy dělat taky, ale předpokládám, že neříkám nic nového.

Přesně stejnou otázku jsem si položil taky. Jak zvládne vláda utratit půl miliardy, se současným zněním Zákona o veřejných zakázkách? Buď bude zase stav nouze, či ohrožení, nebo časová tíseň, aby bylo možné udělat JŘBÚ. Ovšem na stovky miliard za půl roku, to je šílená představa. Hotové projekty včetně vybraného dodavatele rozhodně pro tolik peněz neexistují, ani když k tomu připočtou kraje, města a obce. Pak je tu možnost, že bude pořízeno volební autíčko s otevřenou střechou a bankovky se budou rozhazovat tak, jak to dělá večerníček. HURÁÁ

0 0
možnosti