Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Pavel Podešva

23. 10. 2009 12:58
Na co vytvářet další zbytečný zákon?

Pane Onderka,

v době elektronického mýtného mi přijde nejschůdnější varianta zavést tarify mýtného podle času, kdy v době, kdy je požadován minimální provoz kamionů bylo mýtné řádově vyšší než jindy. Kdo bude moci jízdu odložit, ten ji odloží, kdo ne, ten si připlatí. Je to fér pro všechny a to  !!BEZ VÝJIMKY!! a nevytváří to žádný korupční prostor. Implementace a její cena se promítnou do nákladů minimálně, půjde jen o dopsání několika řádků kódu do stávajících programů, které zajišťují provoz.

Při troše dobré vůle jde cokoliv.

S pozdravem, Pavel Podešva EURv

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

20. 10. 2009 12:23
Romane,my pobóchanci na rakách

kašleme na na vaše štynkecové popelnice.

Kup si raka  ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JC

Jarcho

20. 10. 2009 10:24
Blbost.

Každý nový zákon přináší nové nejasnosti, nepřestnosti a problémy.

Každému, kdo navrhuje nový zákon nebo novelu stávajícího zákona, by měl být useknut jeden prst nebo vyražen jeden zub. Kdyby navrhování nových zákonů bylo spojeno s takovou osobní obětí, situace by se rychle a výrazně zlepšila, protože politici by navrhovali rázem jen věci natolik nutné a potřebné, že by jim za to osobní újmu stálo.

Co myslíte - dal by třeba Bursík ukazováček za to, aby byly okleštěny prezidentské pravomoci? A řezák vlevo dole za to, aby se zvedla daň z uhlí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik