Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

M3rsy

3. 5. 2009 23:27
a ten závěr je také fajn

vězte že:

Výstavbu nádraží v ceně 2,9 miliardy korun financují převážně ČD a SŽDC. Z rozpočtu Brna jde pouze cca 200 milionů.

Co to je 200 miliónů že? Proč bychom v Brně třeba měli stavět nové byty pro mladé rodiny, zajistit více cyklostezek, když tady můžeme mít super odstavné nádraží, kde si to ve vagónech budou rozdávat železničáři s uklízečkama nad kbelíkem s hadrou v pozadí s bečkou piva! Nějak pane Onderko zapomínáte, že těch jenom cca 200 mio jde z našich kapes.

0 0
možnosti
M

M3rsy

3. 5. 2009 23:20
klepu si na čelo opět

...a stále se divím, proč máme v čele města tohle individum se základním vzděláním!!!!! Nejhloupější (myslím to upřímně) primátor mého města za posledních několik let. Ptám se opět. PROČ?! Protože líže Paroubkovi boty? Protože drží hubu a krok? Ovládá dobře řitní alpinismus stejně jako jeho další soudruzi ve straně v čele sRáthem? Opět celé sociální demokracii a té brněnské obzvlášť (Y) a :-©

0 0
možnosti
ZK

SID09

4. 5. 2009 7:14
Re: klepu si na čelo opět

Pozor ! On si te´d kupuje MBA titul, takže ho neurážejte prosím, že je nevzdělaný, aby na Vás nepodal trestní oznámení. To ovšem nc nemění na skutečnosti, že je mdlého rozumu.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZK

SID09

2. 5. 2009 11:07
Pane Onderka

Už jednou jsem vám tady doporučil, abyste raději mlčel, nebo všichni poznají, že máte v hlavě n....... Neuposlechl jste mojí dobře míněné rady, kterou jsem vám poskytl nezištně a zcela zdarma. Bohužel vaše blbost ohrožuje nejen vás, ale i celou stranu. Teď už všichni vědí, jak to máte nen vy, ale všichni vaši spolustraníci v hlavách úplně vypatlaný. A to prosím nejsem modrá straka, zelený ekoterorista, ani černoprdelník. Jsem nevolič, protože volit mezi tou chátrou nikoho nehodlám.

0 0
možnosti
PZŘ

petr z řečkovic

2. 5. 2009 8:45
hrůza

Vážený pane primátore,jenom náhoda mne včera přivedla na Váš blog.Nedalo mi to a přečetl jsem si i Vaše další příspěvky.Velmi Vám fandím ve Vaší kaandidatuře na ministra dopravy.Praha to vydrží a Brno se zbaví nejhloupějšího primátora.

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

2. 5. 2009 23:34
Re: hrůza

Snad ne Petr Šeda? Pokud ano,  tom případě bych měl prosbu, počkejte na pana primátora na Semilassu, aby tam už konečně tekla krev;-D

0 0
možnosti
JV

Bobes85

1. 5. 2009 16:23
pane onderko

je mi smutno že "studujete" stejnou školu jako já, nedokážu si představit, jak může někdo zodpovědně vykonávat fci jakou vykonáváte Vy a při tom zodpovědně studovat VŠ. Z vašich článků se mi nezdá že by jste byl obdarován takovou inteligencí a schopnostmi.

Vaše názory na dopravu jsou očividně velmi nekvalifikované a přesto že jsem laik je dokáži rozcupovat. Dělat to zde nebudu, jelikož to udělalo již mnoho jiných předemnou (ať už v diskuzích zde, tak třeba článek na dfensu).

Proto Vás žádám, zvažte svoji pozici a buď se vzdělejte a pak jděte pracovat pro lidi, nebo odejděte ze služeb lidu hned. Pochybuji o Vaší kvalifikaci a jsem znepokojen, že Vás platím.

S pozdravem

JV[>-]

0 0
možnosti
PZŘ

petr z řečkovic

1. 5. 2009 9:28
sudy do pendolina

vážený pane primátore,jezdím pendolinem pravidelně,ale nakládat do něho sudy jsem v životě neviděl,odjíždí z peronu za cca 2 minuty.Už to vidím,jak přijede pendolino z Bratislavy do Brna,odjede na odstavné nádraží,naloží sud piva nebo střelného prachu,vrátí se pro cestující a odfrčí s novým toaletním papírem na Prahu.

Váš spokojený cestující,kterému jste zdražil v Brně MHD na 22 KČ

0 0
možnosti
AL

alis

1. 5. 2009 8:24
Vážený pane Onderko

neodpověděl jste mi kdysi na otázku, co budete dělat, až Vás Barborka přestane bavit a jaký je to pocit rozbít cizí rodinu, vzít dětem mámu a manželovi manželku.

0 0
možnosti
DG

ntw

1. 5. 2009 9:28
Re: Vážený pane Onderko

Odstaveni na odstavném nádraží?

0 0
možnosti
PK

PavelKoran

1. 5. 2009 7:51
pomocný dělňas ministrem

VÁŽENÍ, PŘECE SE NEDOMNÍVÁTE, ŽE TENTO ČLÁNEK NAPSAL SÁM PAN STÍNOVÝ MINISTR DOPRAVY???? Už jste někdy slyšeli hovořit pana dělnického primátora (vzdělání: 0, pouze vyučen) z partesu? Vždyť ten primitiv by nebyl schopen napsat ani jednu z těch vět v článku.

0 0
možnosti
M

macik28

1. 5. 2009 1:52
číst se to nedá ..

ani na na přeskáčku .Co berete?8-o

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

1. 5. 2009 7:35
Re: číst se to nedá ..

Prasopsium.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

30. 4. 2009 22:11
Domnívám se, že

se nařidiče tramvaje konají různé těžké testy, proč se nedělají testy např. na funkci primátora - je ve jvězdách. Šéf partaje nalezne poslušného kmána a jmenuje ho do funkce. Tím je nádraží Brno vyřízeno. K odsunu:: co by velká města dala zato, aby měla nádraží ve středu města??!!

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

1. 5. 2009 7:28
Re: Domnívám se, že

Vy tomu prd rozumíte. 'Nádraží ve středu města je přežitek, když se vám to nelíbí, jeďte z nádraží taxikem, městem licencovaným.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik