Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

27. 8. 2009 1:00
Obávám se,

že po volbách se spojí ODS s ČSSD, aby si v pohodě rozkradli i ten zbytek, co tu zůstal.

Pane Onderko, když vloni lidé volili v krajských volbách tak drtivě ČSSD, ani je nenapadlo, že se Hašek tak rychle domluví právě s modroptáky. Kde berete tu drzost se vůbec ukazovat mezi lidmi? Haškovi to spočítáme, a jestli se komunisté dostanou k moci, rychle všichni utíkejte, pokud vám to lidé vůbec dovolí.

0 0
možnosti
JP

Jadap

26. 8. 2009 22:49
A co současné vedení ČSSD?

Pane Onderko, Vy mluvíte o minulosti, ale teď máte ve svém čele J. Paroubka s jeho neprůhlednými kontakty na Rusko, L. Zaorálka s jeho antiamerickou a proruskou rétorikou, D. Ratha přetvářejícím Středočeksý kraj v samoděržaví, atd. Zbavte se jich a pak by se mohla ČSSD stát důvěryhodnou stranou. Obhajoba Vašeho programu, to máte v popisu práce, nicméně ani pan Langer nemusí napovídat, že jde o nesmyslné sliby.

0 0
možnosti
B

bilyhavran

26. 8. 2009 15:08
Malé připomenutí

Pane Onderko, napsal jste:

"Doslova nefér je i další tvrzení pana Langera, že programem ČSSD jsou „sliby, populismus, neodpovědnost,..."

Tak troška reality z nedávné minulosti: Podzim 2008 - na plakátech ČSSD před krajskými volbami hrdě stál nápis "ZASTAVÍME ZDRAŽOVÁNÍ". Leden nebo únor 2009 - Vy a pan Hašek za podpory svých spolustraníků v radě a zastupitelstvu města Brna a JmK rozhodujete o zvýšení základního jízdného v MHD (IDS JMK) v Brně z 15 na 22 Kč (zdražení o pouhých 46 procent) - přitom v jednom rozhovodu jste uvedl, že toto zdražení jste měl připraveno již před krajskými volbami a s jeho projednáním s představiteli JmK jste čekal až na dobu po krajských volbách. V dubnu 2009 toto (NE)zdražení vstupuje v platnost. V květnu 2009 se v Brně objevují bilbordy s Vaším obličejem a s heslem "PLNÍME SLIBY".

Pane Onderko, byl bych velmi rád, kdybyste se k těmto nezpochybnitelným skutečnostem zde vyjádřil.

Děkuji.

0 0
možnosti
RS

cerrt

26. 8. 2009 16:41
Re: Malé připomenutí

trefne R^;-D

a pochybuju, ze se dockas odpovedi :-)

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

26. 8. 2009 13:01

tu stranu o které píšete povedou nějací sociální demokraté, pak Vám uvěřím! 8-o

0 0
možnosti
N

nnyky

26. 8. 2009 12:23
Dokud bude stát v čele ČSSD mocichtivej Paroubek,

který je pro vlastní koryto ochoten udělat naprosto vše, tak je pro mne ČSSD nevolitelná strana. Nebudu volit stranu, kde o všem rozhoduje pouze předseda a jehož názory jsou stálé, jak větrná korouhvička :-/

0 0
možnosti
JLC

Jean Le Cerf

26. 8. 2009 12:10
Nevěřím vám

Jestli si dobře pamatuji, bohumínské usnesení zakazuje spolupráci s KSČM na jakékoliv úrovni. Jak je toto usnesení dodržováno vidíme dnes a denně. Takže asi tak k vaší a Vaší věrohodnosti.

0 0
možnosti
P

pravicerulez

26. 8. 2009 12:14
Re: Nevěřím vám

prave ze urovne v bohumine neni definovana a na tom socani hrajou. vyklad ze se to tyka vsech urovni je vykladem pravice a socani zase rikaj dnes ze jde jen o vladni uroven. nahodna chybka nebo cilene nedopovezeni

0 0
možnosti
J

jakor

26. 8. 2009 12:06
dotaz

"Komunisté mučili ve svých žalářích stovky sociálních demokratů, řada z nich byla za komunistů popravena." - za pomoci těch bývalých ČSSD, co se s KSČ sloučili?

0 0
možnosti
KA

krabi

26. 8. 2009 11:36
programem socialismu je vyžírka, zlodějna a zotročení lidí

programem socialistů je mocensky urvat více nežli na trhu za práci/zboží dostanou. Šibalům a těm nejbohatším, kteří socialistické strany ovládají miliardy a miliony dotací, pobídek a daňových úlev a hlasy malých vyžírků si kupují za 30 Kč nebo slib 13. důchodu - malý podíl na lupu, o který okradou ty pracovitější a majetnější. Socilasisté si myslejí že ostatní je budou živit jako otroci.

To je socialistický program, soudruhu/příteli Onderko -

Být socialistickým vyžírkou a otrokářem není otázkou IQ, to má řada šibalů dostatečné, k tomu být socialistou je třeba mít špatný charakter.

0 0
možnosti

debater

26. 8. 2009 11:30
To vím i bez Langra

.....že programem ČSSD jsou „sliby, populismus, neodpovědnost, závist a dluhy, orientace naší země na Rusko, oslabení euroatlantické vazby.....

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

26. 8. 2009 11:03
V lecčems má sice autor pravdu, ALE ...

... doporučuji si OPĚT (nebo možná poprvé) přečíst Kodex bloggera, odd. Politici a blogy. Sice dnes je vše OK, ale vypozoroval jsem, že OBZVLÁŠTĚ PÁNI POLITICI mají často ve zvyku "jaksi" nedodržovat daná pravidla (pánové Vlček a Seďa nechť prominou, pánové Petržílek a Paroubek nechŤ nastraží slechy). Tak prosím s citem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik