Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

marlow

21. 8. 2010 9:52
Soukrome garaze na zelnaku

Na nize uvedene adrese je tiskopis ke stazeni a mista k odevzdani vyplnenych podpisovych archu petice proti stavbe garazi na Zelnaku:

http://metropolislive.cz/info/index.php?kategorie=1&podkategorie=8

Pokud se sejde vice nez 1900 podpisu bude rada podle zakona povinna tento bod projednat znovu - tentokrat pod drobnohledem volicu.

0 0
možnosti

marlow

21. 8. 2010 9:55
Re: Soukrome garaze na zelnaku

Clenove mestske rady jsou zde: http://www.brno.cz/sprava-mesta/volene-organy-mesta/rada-mesta-brna/clenove-rady-mesta-brna/  Pro povoleni stavby ve zjednodusenem rizeni hlasovali puvodne vsichni. Po bouri kritiky z rad architektu, pamatkaru a lidi kteri nechteji znicit posledni historicke namesti v Brne navrhl Martin Ander (Zeleni) znovu posoudit povoleni stavby, pro hlasovali pouze: Jana Drápalová, Jirina Belcredi a Martin Ander.

0 0
možnosti

kaktusak

21. 8. 2010 9:47
Hrdinové jsou ti, kdo ubránili socialismus,

kdo nepřipustili návrat vykořisťovatelského systému. Jim patří dík.

0 0
možnosti

marlow

21. 8. 2010 9:38
A parcik na Kopecne?

Soucasti dohody o stavbe Anenskych teras byla rekonstrukce parciku. Investor nafoukl velikost teras v rozporu s regulativy, parcik opravila ale take oplotil a vy jiimho ted chcete prodat. Nebo ne? Jak budete hlasovat na rade 7.zari?

0 0
možnosti

marlow

21. 8. 2010 9:37
Ze zrovna Vy kazete

o svobode a demokracii a ucte k ni. Tak proc podporujete stavbu soukromych garazi na Zelnem trhu? Ve zjednodusenem stavebnim rizeni? Vazite si vice obcanu Brna nebo majitelu Magnu Real Estate?

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik