Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

brnl

15. 8. 2009 7:39
Že za Peciny nastaly zlé časy neonacistům

to je dobrá zpráva, to může situaci zlepšit ale na druhé straně je velmi špatná zpráva že se Kocábovi a Motejlovi podařilo zatrhnout třeba to vybírání pokut od lidí co notoricky porušují zákon pomocí exekutora, tohle těm porušovatelům umožňuje beztrestně  krást, ničit majetek, napadat kohokoliv, otravovat život celému okolí. Navíc tihle Kocábovští dělají všechno proto aby tyhle nebylo možno vystěhovat ani v případě že neplatí nájem,  oni zkrátka dělají všechno proto aby udrželi ten stav co je někde v Janově, tedy stav kdy těm slušným udělali ti neslušní ze života peklo. Kupodivu jsem ještě tyhle lidi typu Kocába neslyšel že by tyhle slušné třeba alespoň politovali nebo že by hledali nějaké řešení jak jim pomoci, zdá se že oni chtějí chránit a pomáhat jen těm neslušným. Potom se ovšem nelze divit že 30 tis. lidí volí magory z DS.

0 0
možnosti
V

VyMeTaky.2

15. 8. 2009 7:12
.

Onderko,

viděl jsem spousty hlupáků, ale žádný z nich neměl tu drzost, aby se chlubil vlastní hloupostí. Vy jste výjimkou. Můžete mi říct, CO je na nacismu a fšismu pravicového?

0 0
možnosti
L

lejnok

7. 7. 2009 12:40
socan mluví o plýtvání penězi daňových poplatníků

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

29. 6. 2009 20:46
Nejhorší je,

když se extremisté dostanou do mainstreamu. Zejména sociální demokradi a podobná verbež.

0 0
možnosti
S

Semper2

29. 6. 2009 20:18
Odkud víte, kdo zapálil dům ve Vítkově

dokonce i bratr zdejšího hauptcensora, Banga ml. , se v rozhovoru pro  páteční přílohu LN vyjádřil, že dům mohli zapálit cikánští lichváři.

Ad "extremisté" : kdo a co, rozhoduje o tom, co je a co  už není extrémní ? Snad  Vy soudruhu ?  Z mého pohledu jste extrémní  právě Vy a Vaše multikulti  - neomarxistická partaj.

XVX

0 0
možnosti
M

M3rsy

29. 6. 2009 18:53
stále to samé

Pane Onderko. Primátorem Vás nazývat nehodlám, protože Vy NIKDY nebudete mým primátorem a na to mám své město až příliš rád, abych volil pozitivně diskriminační ČSSD, která dává cigánům moje peníze na to, aby mně mohli ve všední den okrádat a nadávat mi. Zřejmě Vám asi nedošlo (jako většině českých ministrů a poslanců), proč celá tato situace vznikla a proč k ní dochází. Proč mají tyto (dle mediální masáže) extrémistické strany a organizace podporu u obyvatel? Tuhle otázku si nejprve položte a teprve potom pište nějaký podobný článek plný stále omýlaných populistických keců. Sám si žijete ve čtvrti daleko dostupné od cigánských obyvatel a zpoza Vašeho vysokého plotu máte hubu plnou keců. To by měl zřejmě každý, který toto etnikum nemá v blízkosti svého obydlí. Pryč s vámi se všemi multikulti přívržencům sedících v klimatizovaných kancelářích za naše peníze. Osobně si myslím, že Vaše blogy píše někdo jiný (snad některé z vašich dvou dětí), protože tohle je vážně moc i na mně.

0 0
možnosti
M

M3rsy

29. 6. 2009 19:03
Re: stále to samé

Mimochodem dejte svůj úřad na jeden týden některému z obyvatel Brna, aby si vyzkoušel, jako to máte velice těžké a o čem všem musíte rozhodovat (podpisy, prezentace, večírky, fotografování, jízda autem sem a tam a to vše za naše peníze). Klidně se toho zhostím sám a na jeden týden se pokusím toto vše absolvovat (samozřejmě s Vašim platem). Dále proč v jednom roce dochází k takovým nesmyslným opravám nejvytíženějších ulic Brna? Příkladem uzavírky ulic Hradecká, Vídeňská oběma směry, více jak roční uzavírka ulice Husova kvůli 200 metrům a na ní navazující ulice Pekařská a proč je zrovna v této těžké situaci, kdy nezbývá jet pouze přes ulici Údolní v této stažena doprava pouze do jednoho pruhu a druhý vyčleněn trolejbusům a autobusům a to ještě tak, že je jim přiřazen LEVÝ a na jehož konci dochází k vynucovanému najíždění řidičů MHD do stojícíh aut v koloně kvůli zastávce umístěné vedle pravého jízdního pruhu?!?! Kde tohle má logiku?

0 0
možnosti
PZŘ

petr z řečkovic

26. 6. 2009 16:44
pane primátore

Vážený pane primátore,Vy neodpovídáte na diskusní příspěvky.Je proto ztráta času Vaše články číst.Sbohem.

Váš Petr

0 0
možnosti
MU

MIR80

24. 6. 2009 13:39
Zamysleni

Vazeny pane Onderko,

zkuste se zamyslet, co je pricinou toho, ze v CR buji extremismus a ze ma extremni pravice u lidi velkou podporu. Osobne se domnivam, ze jednou z pricin je znacna benevolentnost levice k vlastni zodpovednosti jedince a podpora tech, kteri pro spolecnost prinos nemaji, ale ziji parazitovanim na ni. A, ac takovy jedinec nema pro spolecnost prinos, tak volebni hlas mu zustava. A toho je treba vyuzit, ze ano.

0 0
možnosti
PP

Pavel Podešva

23. 6. 2009 11:25
Pane předsedo

Náckové a jim podobní jsou pakáž, ale k článku bych chtěl říct následující:

1) Jde o levicový extremismus

2) Článek neobsahuje prakticky nic, 100x omleté věty, které se píšou pořád dokola. Přirovnal bych to k famózní sekerkové polívce, jenže je to spíš svařená voda. A z ní politické body nevyvaříte.

EURv

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

19. 6. 2009 13:03
Extremismus

Pane autore,Extrémismus bují vždy tam, kde je vhodně pohnojená půda! Vhodné společenské prostředí, např. když politik největší opoziční strany,už několik let, proti sobě staví společnost stylem, když se kácí les, létají třísky

A ještě několik dotazů

1. Proč si myslítem že DĚLNÍCI VE SVÉ STRANĚ PROVOZUJÍ PRAVICOVÝ EXTRÉMISMUS?

2.Vy máte nějaké přesné zprávy, kdo ve Vítkově zapálil dům. To byste je asi měl předat Pecinovi

3. Vy víte, kdo vyhrožoval Pecinovi a Fišerovi, ad. 2

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik