Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není podstatné co chce a nebo snad někdy chtěl Roman Onderka. Jako dvojnásobný (asi proto, že byl tak ohromně oblíbený) primátor Brna sliboval Brňákům postavit stadion. 8 let sliboval a sliboval a žádný dodnes stadion nepostavil!! Proč asi??;-(

0 0
možnosti
Foto

Každá daň je vymáhána pod pohrůžkou násilí. Pokud aplikujeme trestní zákoník, tak každá daň splňuje formální znaky trestného činu "Vydírání" .

0 0
možnosti
PK

Digi formy a daňové ráje budou dále sílit - kde vezmete prostředky i na štíhlejší rozpočet. A takový Donald chce desetimiliardy pro NATO navíc:-)

0 0
možnosti
JV

Podle mne je cesta právě opačná. Snížit náklady státu, nerozhazovat na všechny strany a snížit daně všem.

1 0
možnosti
Foto

Takže máme s nadšením připustit, že některé zisky jsou nadměrně zdaněné a jiné zase nikoliv, respektive ačkoliv vznikly u nás, tak si je zdaní v USA jako malinu?

0 0
možnosti
PB

Nějak nechápu tvrzení, že my na levici bychom rádi ještě více snížili náklady práce. Protože co si pamatuji, tak levice po celou dobu a v rámci třídního boje proti úspěšnějším, jim házela klacky pod nohy a chtěla je vysávat kde mohla. A to cenu práce naopak zvyšuje. A to nemluvím o samotném progresivní zdanění DFO, což je zase zlodějina z druhé strany.

2 0
možnosti
Foto

To je dobře nebo špatně, že se zvyšuje cena práce. Alespoň se tak rychleji zvyšuje motivace nahrazovat ji roboty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik