Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

hairyfairy

11. 11. 2008 14:55
Čas na další článek

Pane primátore, nenechte se odradit místními diskutujícími a pište dál. Uvítal bych například článek o zdražení MHD v Brně, které je v rozporu s Vaším předvolebním slibem.

Btw., odpovědi na dotaz níže v diskuzi jsem se sice nedockal, ale tuším ...(Y)

0 0
možnosti
LS

Libor Svoboda

7. 11. 2008 0:57
Méně je někdy více

Někdy si zkuste říct: Mluviti stříbro, mlčeti zlato.

Jestli jste si článek psal opravdu sám, tak v tom případě má Brno nejhloupějšího primátora.

0 0
možnosti
O

ozdoba

6. 11. 2008 11:01
naštěstí vás známe Onderko,

a bohužel, 8 let jsme mohli sledovat dodržování vašich slibů.....Rv;-(Rv

0 0
možnosti
AD

Antonín Duchoslav

6. 11. 2008 1:15
no jo

je to fakt smutné, že má Brno v čele koloťuka - Standa byl aspoň mašinfíra ;-D

0 0
možnosti
AD

Antonín Duchoslav

6. 11. 2008 1:06
test

Vědomostní test primátorů - odpovědi Romana Onderky ;-Dhttp://www.modernibrno.cz/tema/cssd_2/clanek.htm?clanek=453

0 0
možnosti
JM

jakub.m

5. 11. 2008 22:09
Paulczyňski a Neff

Tak teď tu ze sebe pan Onderka udělal výstavního ...... Jeho výtky měli být zjevně směřovány primárně Neffovi a ne Paulczyňskému, kterýžto na svém webu přetiskuje i věci z anti-ODS webu modra-sance.blogspot.com

Ostatně nedávno někdo na netu hysterčil, kvůli jinému přetiskovanému textu, takže se zdá být útočení na Paulczyňského oblíbeným sportem (nejen) na blog.idnes.cz

0 0
možnosti
JH

xp3

5. 11. 2008 19:25
Milý pane primátore,

je chvályhodné že objevujete kouzla blogu, ale nejprve by to chtělo se trochu dovzdělat. Pan Neff je legenda českého internetu, on ho používal a propagoval když V jste dost možná ještě dělal koloťuka u dráhy...

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

5. 11. 2008 17:18
pane Paulczyňski

Vy byste také měl mít více pokory před voliči. Oni Vás totiž dostali do funkce. O tom, že je jim potřeba slibovat hory doly, víte sám moc dobře. Nakonec Vaše modrá strana voličům naslibovala také dost: nízké daně, minimální stát, žádné poplatky ve zdravotnictví, Tlustého kolečko atd. Nesplnili jste nic. Zavedli jste poplatky, zvýšili buzeraci občanů (hlavně řidičů), daně jste nesnížili, ale jen pozměnili tak, že stát nakonec z lidí vytřískal ještě víc než socani. Naštvali jste lidi dost. Tak jim nemějte za zlé, že Vás poslali při volbách do zadele.

0 0
možnosti
P

pauča

5. 11. 2008 21:40
Re: pane Paulczyňski

Co dodat. Nebudete věřit, ale já s Vámi souhlasím.. Stačí navštívit můj web abyste věřil, že nekecám.  Jeden z posledních článků jsem zakončil zvoláním: vrať se modrá šance. Ale toto bylo oněčem jiném.

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

5. 11. 2008 17:12
tohle se Vám pane Onderko moc nepovedlo

Aston je Ondřej Neff. Tento nick používá na svém internetovém deníku "Neviditelný pes". Jeho slova o tom, že voličům je třeba slibovat, je zcela legitimní názor, který je pravdivý. Paulczyňski to jen opsal, i když tvrdí, že s textem souhlasí. Nakonec proč by nesouhlasil. Našim údajně blbým voličům toho modráci naslibovali také dost.

 

0 0
možnosti
P

pauča

5. 11. 2008 15:34
pokračování

Nebudu proto milý kolego zastupiteli ani mnoho polemizovat s tím co jsi napsal. Místo toho na konec Tvého článku přivěsím pár příspěvků z diskuze pod Tvým blogem. To bude za všechny komentáře. Akorát s jednou výhradou. S názorem, že jsi blb nesouhlasím.

P.S. Proč by se měla brněnská ODS distancovat od článku Astona už mi uniká vůbec. Asi nedosahuji Tvých kvalit, které Tě k této úvaze přivedly. Nebo máme v ODS jiné zvyky než u Vás v ČSSD, kde asi musí každý názor někdo schválit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik