Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Médiím že vadila Zemanova inaugurační řeč a tím se stalZeman nepřítelem novinářů? Ale jděte – arogantně, hulvátsky a vulgárně spílalnovinářům již jako premiér před 15 lety i jako „důchodce“.  A nebyli a nejsou to jen novináři, kteří se nehodlajís arogancí, hulvátstvím a vulgaritou smířit. 

    „Zeman chtělinstalovat vládu, která zemi postupně začne vyvádět z chaosu...„??? Kde žijete?Ti lidé dostali vládu jako odměnu za dostatečné poskakování. A pokud mělinějaký úkol, byla to evidentně destrukce. A to nemám na mysli jen exemplární příklad Zdenka Žáka.

   Je bezesporné, že jmenovánímvlády (která vládla trvale v demisi) Zeman vyhrál. Prohrála ČR a obrovský kopanecdostal demokratický, parlamentní princip. Pochvalte si to!

   A tak by se dalopokračovat.

2 0
možnosti
RM

Jsem moc rád, že moje vidění světa je diametrálně jiné, než to vaše. Ale ponechejte si svůj názor...

0 0
možnosti
JR

J40a44r51a 58R58a68n63k

24. 11. 2014 5:06

Precetla jsem si, ze jiz v inaugarucnim proslovu rekl pravdu o novinarske zumpe a tam jsem skoncila.....neznate ten: dobry ptak si do vlastniho hnizda nekali.

Zadny narcis, ani ze ze zapadnich statu se nedohaduje s novinari, na to jim dava tiskove konference, delat bonmoty o zumpe je nedustojneRv

Zkuste si najit na netu X clanku, jak si americti presidenti sva media pestuji, pamatuji si jejich jmena a presto maji sve obavane, ale asi to bude vzdelanim a diplomacii.....

4 2
možnosti
Foto

Váš článek, blogere, vyznívá asi tak, že kdyby se současný president na veřejnosti vymočil k nějakému stromu, tak byste napsal, že nutně potřeboval vláhu.

10 2
možnosti
Foto

Z autorova článku nabývám pocit, že kdyby Zeman řekl že stvoří svět o den dřív než Bůh, pak mu autor dá za pravdu. Mimochodem co je to ta šestá velmoc?;-DRv

7 1
možnosti

Tato země si nikoho jiného, než Miloše Zemana nezaslouží.

0 0
možnosti
LW

L48e48o 71W67o42l97f

23. 11. 2014 23:06

Chápu, že to tak někteří chtějí vidět ale pohled je to mírně řečeno, hodně zkreslený.

9 0
možnosti
PT

P96e20t25r 71T45o21m51e11k

23. 11. 2014 22:54

Vezmu to od konce. Zeman mluvil o dědcích z LM, kteří prý na Národní zasahovaly. Jenže to není pravda, ten den LM nezasahovaly. Takže Zeman lhal. Zeman tam totiž zřejmě ani nebyl. No a ty lžeš taky autore, nejen v tom posledním bodě.

10 0
možnosti
Foto

Co je tom to pohledu jiného? Evidentně jde o klasický pohled Zemanova zastánce.

13 0
možnosti
DA

D20a88v85i82d 70A74d75l67e94r

23. 11. 2014 22:48

Zrovna jsem to chtěl napsat. :-) R^

4 0
možnosti
Foto

R^ Ne, že by se nedalo autorovi leccos ,,vytknout", ale ,,jádro pudla" je celkem trefeno.

Příčinou akcí a vyvolávaní nenávisti vůči němu však nejsou přímo media. Ty jsou toliko nástrojem, navíc se i takovýmto způsobem, a velmi úspěšně, živící. Zeman vadí především proto, že je dobrý stratég a navíc je i značnou překážkou pro mnohé záměry, které jsou zcela jiné. A nedobré pro ČR. Nechce se podřítit diktátu. Ani východu, ani západu!Proto je proti němu vyvolávána taková nenávistná kampań. Cílená a stupńovaná. Jde o zájmy velmocí i  s částí s tím provázáně části naší politic.scény. Navíc se jej obávají snad všechny politic. subjekty u nás. Mají proč, ale to je v článku dobře prezentováno. Nechci si hrát na odborníka, či kritika autora. Naopak. V mnohém se s ním ztotožním. Že mnoho lidí nevidí, či nechce vidět souvislosti, na tom mají media velmi podstatný podíl. Ovlivní, a to vědomě a cíleně mnohé. A navíc, tzv. metoda gramofonové desky je osvědčeným nástrojem k odvedení pozornosti od věcí podstatných. Primárním cílem je postup obvyklý. Rozděl, vytěž a panuj!!. A ten perfektně ovládají všechny velmoci!. Jinak zdravím. J.A.J.;-)

6 2
možnosti
Foto

Podobně jsem pochopil text i já, i když z něj táhla silná nechuť k tzv. pravici. To si mohl autor odpustit, byl by text vyváženější, ale mechanismy ovlivňování a vyrábění jediných správných obrazů o dění mocnými jsou popsány slušně.

1 0
možnosti
Foto

R27o61m25a13n 44K31o19z65e24l

23. 11. 2014 22:16

S tím postojem k Nečasově vládě souhlasím. Jiná věc by byla, kdyby vláda i po pádu Nečase měla 118 hlasů, které získala ve volbách, pak by chtě nechtě musel umožnit její pokračování, stejně jako v roce 2004 a 2005 Václav Klaus vždy umožnil pokračování trojkoaliční vlády. Jenže v roce 2013 už to byla jiná vláda, než vzešla z voleb, jen 101 hlasů a ještě k tomu v ní byla strana, kterou nikdo nevolil.

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3568x
Jsem člověk, který se na věci a činy dokáže dívat nejrůznějšími způsoby, z mnoha úhlů pohledu a dovede je vidět i v kontextu nejrůznějších událostí. Mám rád sport, historii, umění i nesouhlasné názory. Nemám patent na rozum ani vidění světa, ale mám svůj názor, který se snažím podepřít argumenty či fakty. Živobytím jsem obchodník

Seznam rubrik